Perusopetuksen erityisluokanopettaja - Sotkamon kunta

Sotkamon kunnan sivistyspalvelut hakevat perusopetuksen erityisluokanopettajan viransijaista ajalle 1.8.2021-31.7.2022. Toimipaikkana on Salmelan koulu ja opetusryhmänä erityisen tuen pienryhmä (PR2).

Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja sekä aiempaa kokemusta tehtävää vastaavista opettajan töistä. Toivomme valitulta hyvää erityisopetuksen tuntemusta. Eduksi luetaan myös hyvä sähköisten oppimisympäristöjen hallinta.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.

Mahdolliseen haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä oikeaksi todistetut kopiot em. todistuksista, jotka jätetään haastattelijalle. Työnantaja voi toteuttaa haastattelut myös etäyhteyden kautta.

Tehtävään valitun on esitettävä ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on neljä (4) kuukautta.

Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollinen, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteeseen Sotkamon kunta / Sivistyksen toimiala, Markkinatie 1, 88600 Sotkamo. Huomioithan, että paperisen hakemuksen tulee olla perillä 12.5.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.sotkamo.fi/varhaiskasvatus-ja koulutus/perusopetus/peruskoulut/salmelan-koulu/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Salmelan koulun rehtori Janne Huotari, janne.huotari@sotkamo.fi p. 044 750 2276
Sotkamon kunnan kasvatusjohtaja Ville Manninen, ville.manninen@sotkamo.fi p. 044 750 2298

Lisätietoja

Sotkamon kunta, Sivistyspalvelut

Sotkamo on monipuolisuudellaan kuntien kärjessä. Sotkamon monipuolisuus perustuu hyviin palveluihin, vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin, elinkeinoelämän kehittämiseen ja kunnan kehittämisaktiivisuuteen. Sotkamon kunta on vuosien mittaan saanut yrittäjämyönteisimmän, imagoltaan parhaan, luovimman kunnan ja monet muut tunnustukset.

Sotkamossa bisneksen tekemisen vireys ja luonnonläheisyys viihtyvät vierekkäin. Ota yhteyttä ja tutustu sotkamolaiseen tapaan toimia!

Sotkamon kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Salmelantie 2, 88600 Sotkamo

Sinulle suositellut työpaikat