Skip to main content
test
Perusopetuksen erityisluokanopettaja, Kuokkala - Jyväskylän kaupunki

Suomen vanhin suomenkielinen opettajankoulutuslaitos, yliopiston muut tieteenalat sekä muut oppilaitokset kouluttavat opetusalan ammattilaisia, joista monet ovat jääneet ja vielä useammat haluaisivat jäädä Jyväskylään töihin. Voi hyvällä syyllä sanoa, että meillä Jyväskylän kaupungin perusopetuksessa koulujen henkilökunta on maan huippua. Meille erityisen tärkeitä asioita opetustyössä ovat hyvinvointi, osallisuus ja vuorovaikutuksellinen toimintakulttuuri sekä tieto- ja viestintäteknologian hyödyntäminen oppimisessa.

Nyt haemme

PERUSOPETUKSEN ERITYISLUOKANOPETTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 1.8.2023 alkaen. Virantoimituspaikka virkasuhteen alkaessa on Kuokkalan yhtenäiskoulu.

Koulun modernit oppimisympäristöt mahdollistavat yhteisopettajuuden. Haluamme kehittää pedagogiikkaa ja toimintakulttuuria hyödyntäen tilojen suomia mahdollisuuksia. Koulumme arvot ovat hyvinvointi, yhteisöllisyys ja tavoitteellisuus. Mottomme kuuluu "Kuokkalan yhtenäiskoulu: hyvä tulla, oppia ja olla." Monikulttuurisessa koulussamme opiskelee monipuolinen joukko oppilaita: 1-9 luokkien yleisopetuksen lisäksi meillä on vammaisopetuksen, valmistavan opetuksen ja joustavan perusopetuksen oppilasryhmiä. Lisäksi kiinteistössä toimivat Kuokkala Svenska Skola, kirjasto sekä nuorisotilat.

Haemme joukkoomme yhteistyökykyistä, aktiivista ja koulun kehittämisestä kiinnostunutta erityisluokanopettajaa. Tehtävän hoitamisessa tarvitaan johdonmukaista pedagogista työotetta, ratkaisukeskeisyyttä ja vahvoja tiimityötaitoja. Toivomme sinulta koulutuksen ja kokemuksen lisäksi rohkeutta ja valmiutta etsiä uusia ratkaisuja oppilaiden tuen järjestämiseksi.

Kelpoisuus määräytyy opetushenkilöstön kelpoisuuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Hakijan tulee liittää hakemukselle opettajan kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset.

Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Arvostamme lisäksi kokemusta monikulttuurisista oppilaista, Google ympäristön osaamista osana opetusta, kokemusta inkluusion ja integraation toteuttamisesta käytännössä sekä koulumme arvojen kanssa yhtenevää tapaa työskennellä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES). Tehtäväkohtainen palkka alk. 2871,80 - 3073,54 €/kk.

Virka alkaa 1.8.2023 tai sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan koeaikaa. Valitun on 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote, joka ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi
http://www.jyvaskyla.fi/opetus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

apulaisrehtori Tuija Kinnunen, puh. 050 566 8592
sähköposti: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Perusopetus

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on yli 5000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka Jyväskylän kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat