Perusopetuksen erityisluokanopettajia - Pietarsaaren kaupunki

Haemme Etelänummen yläkouluun Pietarsaareen toistaiseksi voimassaoleviin tehtäviin
1.Erityisluokanopettaja (joustavan perusopetuksen ryhmä 8-9.lk) Opettajan työparina toimii luokassa nuorisotyönohjaaja.
2. Erityisluokanopettaja erityisopetuksen pienryhmäopetukseen (kokoaikainen pienryhmä 6-9F)
Nämä ovat tehtävien 1. sijoituspaikat.

Opettajillta toivomme vahvaa pedagogista työotetta, myönteistä ja aktiivista asennetta, hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä aidosti kohdata nuoret.

Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Vakinaista virkaa täytettäessä huomioidaan ainoastaan ne hakijat, jotka täyttävät viran kelpoisuusvaatimuksen hakuajan päättyessä.
Mikäli tehtävää ei voida täyttää toistaiseksi voimassaolevana voidaan tehtävä täyttää määräaikaisesti lukuvuodeksi 2021-2022 hakijalla, joka ei täytä viran kelpoisuusehtoja.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen liitteeksi
lisätiedot kohtaan. Ilmoita kumpaa tehtävää haet tai vaihtoehtoisesti jos haet molempia tehtäviä. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä rikostaustaote ja toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan (sis. huumetestin) ennen viran vastaanottamista. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Käytämme videohaastattelua hakuprosessissa.

Lisätietoja

http://www.jakobstad.fi/etusivu

Tutustu työnantajaan

Rehtori Kim Pitkäkangas p. 044-7851467
Koulutoimenjohtaja Juha Paasimäki juha.paasimaki@pietarsaari.fi p: 0447851480

Pietarsaaren kaupunki, Koulutusvirasto, Koulut
Osoite: strengberginkatu 1, 68600 Pietarsaari

Pietarsaari on kaksikielinen länsirannikolla sijaitseva kaupunki. Pietarsaaren asukasmäärä on n. 19 000.Pietarsaarii on alueensa elinvoimainen keskus. Suomenkielisiä perusopetuksen kouluja on 5. Suomenkielinen lukio toimii samassa kiinteistössä ruotsinkielisen lukion kanssa.

Sinulle suositellut työpaikat