Skip to main content
test

Kuopion kaupungin kasvun ja oppimisen palvelualueella on haettavana perusopetuksen erityisopettajan määräaikainen virka ajalle 1.8.2022-31.12.2022. Viran sijoituskoulu on Hatsalan klassillinen koulu.

Tehtäväkuvaus: Erityisopettajan tehtävät vuosiluokilla 7-9.

Kelpoisuusvaatimukset: Asetus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 986/1998 erityisopettajan kelpoisuus.

Arvostamme aiempaa kokemusta erityisopettajan työstä sekä kehittämis- ja kehittymishalukkuutta ja edellytämme sähköisten opetusmenetelmien osaamista. Työyhteisössämme toimiminen edellyttää tiimiosaamista. Lisäksi arvostamme taitoa työskennellä moniammatillisissa yhteistyötehtävissä työyhteisössä sovittujen ohjeiden ja toimintamallien mukaisesti.

Palkkaus: 2 997,67 €/kk

Viran opetusvelvollisuus 24 t/vko.

Viran täyttämisessä noudatetaan tarvittaessa kolmen (3) kuukauden koeaikaa.

Virkaan valitun on 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista esitettävä tarvittaessa nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote ja hyväksyttävä lääkärintodistus.

Lisätietoja

https://peda.net/kuopio/p/hatsala

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Hatsalan klassillisen koulun rehtori Jaana Koivistoinen, puh. 044-718 4501.

Lisätietoja

Kuopion kaupunki, Kasvun ja oppimisen palvelualue, Hatsalan klassillinen koulu

Kuopio on kansainvälisesti verkottunut 120.000 asukkaan kasvava yliopistokaupunki. Kuopio tunnetaan viihtyisistä asuinalueistaan, hyvää arkea tukevista palveluistaan sekä monipuolisista vapaa-ajan mahdollisuuksistaan. Kuopion tavoitteena on olla hyvän elämän pääkaupunki ja sen eteen kaupunki työskentelee yhdessä kumppaneidensa kanssa. Kuopio on vahva koulutuskaupunki, jonka laadukkaat kasvun ja oppimisen polut ulottuvat varhaiskasvatuksesta yliopistokoulutukseen. Yhteistyö eri koulutusasteiden välillä on sujuvaa.

Kuopion kaupunki - Savuton työpaikka Kuopion kaupunki - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat