Skip to main content
test
Perusopetuksen erityisopettaja, Korpilahti - Jyväskylän kaupunki

Suomen vanhin suomenkielinen opettajankoulutuslaitos, yliopiston muut tieteenalat sekä muut oppilaitokset kouluttavat opetusalan ammattilaisia, joista monet ovat jääneet ja vielä useammat haluaisivat jäädä Jyväskylään töihin. Voi hyvällä syyllä sanoa, että meillä Jyväskylän kaupungin perusopetuksessa koulujen henkilökunta on maan huippua. Meille erityisen tärkeitä asioita opetustyössä ovat hyvinvointi, osallisuus ja vuorovaikutuksellinen toimintakulttuuri sekä tieto- ja viestintäteknologian hyödyntäminen oppimisessa.

Nyt haemme

PERUSOPETUKSEN ERITYISOPETTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 1.8.2023 alkaen. Virantoimituspaikka virkasuhteen alkaessa on Korpilahden yhtenäiskoulu.

Korpilahden yhtenäiskoulu sijaitsee n. 30 km Jyväskylän keskustasta, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Koulussa on opetusta 1.-9. luokilla. Oppilaita on 420 ja opettajia 30. Koulu on tiloiltaan hieno - itse koulurakennus on 12 vuotta vanha ja liikuntasali juuri remontoitu ja harrastepaikat ovat hyvät. Kouluamme luonnehtii vireys ja kansainvälisyys. Koulussamme on tekemisen meininki - on onni päästä töihin meille!

Haemme erityisopettajaa, joka tulee työskentelemään pääasiassa luokanopetuksen, erityisesti alkuopetuksen oppilaiden parissa. Toivomme kokemusta erityisopetuksen kehittämisestä myös aineenopetuksen näkökulmasta. Erityisopettajana tulet työskentelemään sekä samanaikaisopettajana luokan- ja aineenopettajien kanssa, mutta osaksi myös oppilaita pienryhmätyyppiseen opetukseen ohjaten.

Kelpoisuus määräytyy opetushenkilöstön kelpoisuuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Hakijan tulee liittää hakemukselle opettajan kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset.

Virka edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Lisäksi edellytämme kokemusta erityisopetuksesta alkuopetuksen oppilaiden parissa ja työskentelystä yhtenäiskoulussa. Eduksi katsomme kokemuksen ns. Nepsy-oppilaiden kanssa työskentelystä sekä kehittämismyönteisen työotteen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES). Tehtäväkohtainen palkka alk. 2871.80 - 3073,54 €/kk.

Virka alkaa 1.8.2023 tai sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan koeaikaa. Valitun on 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote, joka ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi
http://www.jyvaskyla.fi/opetus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Satu Lahti, puh. 040 064 9268
sähköposti: satu.m.lahti@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Perusopetus

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on yli 5000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka Jyväskylän kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat