Skip to main content
test
Perusopetuksen erityisopettajan viransijaisuus - Siilinjärven kunta

Siilinjärven kunnan Ahmon koulussa on haettavana perusopetuksen erityisopettajan viransijaisuus (vakanssinumero 380) ajalle 1.8.2022-31.7.2023. Ahmon koululla on tulevana lukuvuonna n. 560 oppilasta ja 55 opettajaa.

Haemme joukkoomme pedagogisesta kehittämisestä kiinnostunutta tiimityön hallitsevaa erityisopettajaa. Odotamme sinulta näkemystä ja kokemusta samanaikaisopettajuudesta oppilaiden oppimisen ja hyvinvoinnin edistämiseksi.

Hakijalta odotetaan hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja ja halua osallistua koulun yhteisöllisen ja oppilaita osallistavaan toimintakulttuurin kehittämiseen. Lisäksi arvostamme vahvaa tieto- ja viestintätekniikan pedagogista osaamista.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (1998/986) mukaisesti. Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ja huumausainetestiä koskeva todistus.

Palkkaus määräytyy OVTES:n sekä Siilinjärven kunnan työn vaativuuden arvioinnin mukaisesti.
Viransijaisuudessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.siilinjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Heikki Pulkkinen, 044 740 1325, heikki.pulkkinen@siilinjarvi.fi

Lisätietoja

Siilinjärven kunta, Sivistyspalvelut, Ahmon koulu

Siilinjärvi - vahva ja vastuullinen toimija Pohjois-Savossa, aktiivinen ja kasvava, hyvät palvelut tarjoava yli 21 000 asukkaan kunta. Siilinjärven kunta on työhyvinvointikyselyn perusteella hyvä työnantaja, joka strategiansa mukaisesti varmistaa henkilöstönsä osaamisen, ylläpitää motivaatiota ja kehittää hyvinvointia. Työpaikkamme on savuton.


Osoite: Ahmontie 1, 71800 Siilinjärvi
Siilinjärven kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat