Perusopetuksen ja lukion kuvataiteen tuntiopettaja - Kuhmon kaupunki

Kuhmon kaupungin kasvun ja oppimisen palvelualueella on haettavana toistaiseksi täytettävä perusopetuksen ja lukion yhteinen kuvataiteen tuntiopettajan tehtävän 1.8.2020 alkaen.

Opetusta on 7. - 9. vuosiluokille vähintään 16 h/vko, lisäksi tulevat lukion kuvataiteen kurssit.

Haemme opettajaa, jolla on monipuolista ammatillista osaamista ja innostusta toimia niin perusopetuksen kuin lukionkin kouluyhteisössä. Toivomme, että olet halukas kehittämään kuvataiteen opetusta uuden opetussuunnitelman hengessä ja yhteistyössä muiden opettajien kanssa.

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/98 mukaisesti.

Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen voimassa oleva rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Sähköiset hakemukset Kuntarekry.fi - palvelun kautta. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuustodistus ja ansioluettelo.

Haastattelutilanteessa tulee esittää alkuperäiset todistukset.

Hakuaika päättyy 26.2.2020

Lisätietoja

http://www.kuhmo.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat Tuupalan yläkoulun rehtori Marjut Kyllönen, marjut.kyllonen@kuhmo.fi (puh. 044-7105124) ja sivistystoimenjohtaja, lukion rehtori Eila Vilén, eila.vilen@kuhmo.fi (puh. 0440-819996).

Kuhmon kaupunki, Kasvun ja oppimisen palvelualue
Osoite: Peuranpolku 3, 88900 Kuhmo

Kuhmo on n. 8200 asukkaan kaupunki Kainuun, Suomen ja Euroopan unionin itärajalla. Kuhmo tunnetaan monipuolisesta kulttuuritarjonnasta ja erämaaluonnosta. Kuhmo on globaalisti tunnettu biotalouden menestystarina metsän keskellä. Kuhmon strategisia vahvuuksia ovat luonto, kulttuuri ja biotalouden osaaminen sekä eksotiikkaa tuova maantieteellinen sijainti idän ja lännen rajalla. Kuhmon Kamarimusiikkifestivaalin ansiosta Kuhmo on kansainvälisesti arvostettu kulttuuritoimija. Ihmisen kokoisessa maaseutukaupungissa yhteisöllisyys ja yhteistyö mahdollistavat laadukkaan opetuksen ja mahdollisuuden kehittää ja kehittyä omassa opetustyössä. Kuhmossa valmistui vuonna 2018 Suomen ensimmäinen CLT-rakenteinen, valtakunnallisesti palkittu puukoulu. Terveellinen ja moderni oppimisympäristö luo erinomaiset mahdollisuudet toteuttaa uuden opetussuunnitelman mukaista opetustyötä.