Skip to main content
test
Perusopetuksen ja lukion opettajien sijaisuudet - Kaarinan kaupunki

Kaarinan kaupungin kouluissa on jatkuva rekrytointi lyhyt- ja pitkäaikaisiin sijaisuuksiin. Haemme opettajia peruskouluun ja lukioon.

Kaarinassa on 10 perusopetuksen koulua, joista yksi on ruotsinkielinen koulu (luokat 1-6), sekä lukio.

Perusopetuksessa sijaisena toimimisessa keskeistä on, että olet yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen, etkä hätkähdä yllättäviäkään tilanteita. Sijaiselta edellytetään 18 vuoden ikää sekä riittävää suomen kielen osaamista. Opettajien kelpoisuusvaatimukset määräytyvät kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/98 mukaan. Myös opiskelijat ja he, joilla on alan työkokemusta, voivat liittyä sijaisrekisteriin.

Lisätietoja sijaisuuksista ja Kaarinassa työskentelystä löydät täältä: https://kaarina.vuolearning.fi/login/sijaisenopas

Edellytämme sijaisilta voimassa olevaa rikosrekisteriotetta annetun lain (504/2002) mukaisesti. Ote voidaan esittää ensimmäisen sijaistuksen yhteydessä.

Sijaisen vastuulla on päivittää omaa käytettävyyttä kolmen kuukauden välein, jotta hakemus pysyy aktiivisena. Ajantasalla olevat yhteys- ja käytettävyystiedot ovat edellytyksenä sijaisuuksien tarjoamiselle.

Tule parhaaseen joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus. Liitä hakulomakkeelle kopio mahdollisesta tutkintotodistuksesta tai opintosuoritteesta. Voit myös lähettää liitteet sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@kaarina.fi hakemuksen jättämisen jälkeen.

Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kaarinan-kaupunki/opetus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytointisuunnittelija
rekrytointi@kaarina.fi

Lisätietoja

Kaarinan kaupunki, Sivistyspalvelut, Koulutus

Kaarina on yli 36 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1200 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 79 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.

Sinulle suositellut työpaikat