test
Perusopetuksen ja lukion oppilaanohjaaja - Sulkavan kunta

Sulkavan yhtenäiskoulussa ja lukiossa on avoinna oppilaanohjaajan määräaikainen sijaisuus ajalle 10.1. - 5.6.2022. Yhtenäiskoulun 7-9-luokilla ja lukiossa on noin 90 oppilasta ja yksi oppilaanohjaaja. Haku on ollut auki jo aiemmin ja paikka täytetään heti sopivan sijaisen löydyttyä.

Haemme aktiivista, yhteistyökykyistä ja koulun kehittämisestä kiinnostunutta opoa, jolle opettajuus ja ohjaaminen ovat intohimo. Haluamme kouluumme ohjauksen ammattilaisen, joka osaa tehdä yhteistyötä muiden työyhteisön jäsenten ja sidosryhmien kanssa. Toivomme, että hakijalla on hyviä työkaluja nuorten kanssa toimimiseen ja osaamista nuorten kasvun ja hyvinvoinnin edistämiseen. Arvostamme aktiivista ja innostunutta asennetta verkostoitumiseen ja sen edistämiseen koko koulun tasolla. Arvostamme kokemusta oppilaanohjaajana toimimisesta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja oppilaslähtöistä työskentelyotetta.

Kelpoisuusehtona on oppilaanohjaajan kelpoisuus, joka on määritelty opetustoimen henkilöstön kelpoisuudesta annetussa asetuksessa (986/14.12.1998, 865/3.11.2005). Mikäli päteviä hakijoita ei ole, myös muodollista pätevyyttä vailla olevat huomioidaan. Palkka määräytyy OVTES:n mukaisesti.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote. Noudatamme valinnassa kahden (2) kuukauden koeaikaa.

Pätevyyttä osoittavat alkuperäiset tutkintotodistukset pyydetään esittämään mahdollisessa haastattelussa.

Sulkavan kunta on savuton työpaikka. Kunnassa on varattuna uudesta kerrostalosta vuokrayksiö asuntoa tarvitsevaa opoa varten.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs.rehtori Marttiina Sihvola puh. 044 4175370

Lisätietoja

Sulkavan kunta, Sivistystoimi

Sulkava on elinvoimainen ja innovatiivinen kunta upean luonnon keskellä Saimaan rannalla. Sijaitsemme Etelä-Savossa Mikkelin ja Savonlinnan välissä. Sulkava panostaa koulutukseen ja kasvatukseen, josta huippuesimerkkinä on yrittäjyyslukio. Sulkavan kunta on kuuluisa soutupitäjä, ja tarjoaa monipuoliset liikunnalliset olosuhteet. Sulkavan kunnassa työntekijöillä on viihtyisä työyhteisö, joka antaa mahdollisuuden kehittyä työssään. Sulkavan kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Koulutie 8, 58700 Sulkava
Sulkavan kunta - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat