Virtain kaupungin sivistystoimi julistaa haettavaksi perusopetuksen ja lukion biologian ja maantiedon päätöimisen tuntiopettajan toistaiseksi voimassaolevan viran. Toivomme hakijalta yhteistyötaitoja ja -halua, sekä opetusta kokonaisvaltaisesti kehittävää työotetta. Eduksi luetaan pätevyys myös kolmannesta perusopetuksessa opetettavasta aineesta. Tehtävään valittavan on esitettävä rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote ennen tehtävän vastaanottamista ja toimitettava selvitys terveydentilastaan.
Tarjoamme perusopetuksessa juuri valmistuvan yhtenäiskoulurakennuksen modernin oppimisympäristön ja siellä sisällä mukavan työyhteisön. Oppilaitoksemme perusopetusryhmät ovat maltillisen kokoiset, BG tunnit jakoryhminä ja oppimisen tuki hyvin resurssoitu. Virtain lukio on noin sadan oppilaan kaksi sarjainen, ketterä ja elävä, elämänmakuinen yleislukio. Perusopetusryhmät ovat pieniä. Oppilaitostemme keskeisiä arvoja on erittäin laadukas ja oppilaslähtöinen opetus, hyvä työilmapiiri ja kokeilevan toiminnan mahdollistava hallinto. Virtain kaupunki on jo pitkään tukenut lukio-opiskelua hankkimalla opiskelijalle henkilökohtaisen laadukkaan tietokoneen. Kurssit toteutuvat pienelläkin oppilasmäärällä. Virkasuhteen alussa tuntimäärä on noin 24.

Lisätietoja

https://www.virrat.fi/

Tutustu työnantajaan

Teemu Kontoniemi, apulaisrehtori p. 0442893892
Katri Rantala p. 044 715 1430

Virtain yhtenäiskoulu ja Virtain lukio
Osoite: Virtaintie 26, 34800 Virrat

Virrat on 6600 asukkaan maaseutumainen kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Ylä-Pirkanmaalla. Kaupunkimme palveluksessa on n. 360 eri alojen ammattilaista, jotka tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi asukkaillemme. Meillä eletään turvallista ja onnellista arkea hienojen luonnonmaisemien keskellä.