Perusopetuksen käsityön lehtorin virka - Sievin kunta

Sievin kunnassa Jussinpekan yläkoulussa julistetaan haettavaksi perusopetuksen käsityön lehtorin virka 1.8.2021 alkaen. Opetettava aine on käsityö (kovat materiaalit).

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Arvostamme aiempaa kokemusta opettajan työstä, hyviä yhteistyötaitoja sekä käsityön opetuksen kehittämishalukkuutta.

Mahdollisessa haastattelussa tulee esittää tutkinto- ja työtodistukset. Työnantaja voi toteuttaa haastattelun etäyhteyksillä.

Tehtävään valitun on esitettävä ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukseen tulee liittää todistukset kelpoisuudesta ja ansioluettelo. Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollinen, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteeseen Sievin kunta / koulutoimisto, Haikolantie 16, 85410 Sievi.

Lisätietoja rehtori Kari Koivisto, puh. 044 4883249.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kari Koivisto, puh. 044 488 3249

Lisätietoja

Sievin kunta, Koulutoimi, Jussinpekan koulu

Noin 5000 asukkaan Sievi on Suomen teollistunein maalaiskunta. Sievi tunnetaan innovatiivisista yrityksistä, menestyvistä maatiloista, vahvoista kylistä ja nuoresta ikärakenteesta. Työntekijöitä Sievin kunnalla on yli 220. Terveys- ja sosiaalipalvelut sekä talous- ja henkilöstöhallinnon perustehtävät järjestetään ostopalveluna. Heinäkuun kolmantena lauantaina järjestetään perinteisiä Sievin Muttimarkkinoita!


Osoite: Haikolantie 16, 85410 Sievi
Sievin kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat