Perusopetuksen koulunkäynninohjaaja - Sotkamon kunta

Sotkamon kunnan sivistyspalvelut hakevat kahta perusopetuksen koulunkäynninohjaajaa vakinaiseen työsuhteeseen 5.8.2021 alkaen. Tehtävien alkusijoituspaikkana on Salmelan koulu ja työaika 38,25 h/vko (100 %). Ohjaajien tehtäviin kuuluu vaativan erityisen tuen ryhmäohjaajana (ent. harjaantumisopetus) toimiminen sekä aamu- ja iltapäivä toiminnan ohjaamista.

Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja ja joustavuutta. Edellytämme kykyä osallistua oppilaiden lääkehoitoon. Eduksi luetaan kokemus vaativan erityisen tuen oppilaiden kanssa toimimisesta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtäviin on lähihoitajan- tai koulunkäynninohjaajan ammattitutkinto tai muu soveltuva tutkinto.
Mahdolliseen haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä oikeaksi todistetut kopiot em. todistuksista, jotka jätetään haastattelijalle. Työnantaja voi toteuttaa haastattelut myös etäyhteyden kautta.

Tehtävään valitun on esitettävä ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollinen, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteeseen Sotkamon kunta / Sivistyksen toimiala, Markkinatie 1, 88600 Sotkamo. Huomioithan, että paperisen hakemuksen tulee olla perillä 17.5.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.sotkamo.fi/varhaiskasvatus-ja koulutus/perusopetus/peruskoulut/salmelan-koulu/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Salmelan koulun rehtori Janne Huotari janne.huotari@sotkamo.fi p. 044 750 2276
Sotkamon kunnan kasvatusjohtaja Ville Manninen ville.manninen@sotkamo.fi p. 044 750 2298

Lisätietoja

Sotkamon kunta, Sivistyspalvelut

Sotkamo on monipuolisuudellaan kuntien kärjessä. Sotkamon monipuolisuus perustuu hyviin palveluihin, vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin, elinkeinoelämän kehittämiseen ja kunnan kehittämisaktiivisuuteen. Sotkamon kunta on vuosien mittaan saanut yrittäjämyönteisimmän, imagoltaan parhaan, luovimman kunnan ja monet muut tunnustukset.

Sotkamossa bisneksen tekemisen vireys ja luonnonläheisyys viihtyvät vierekkäin. Ota yhteyttä ja tutustu sotkamolaiseen tapaan toimia!

Sotkamon kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Salmelantie 2, 88600 Sotkamo

Sinulle suositellut työpaikat