Perusopetuksen koulupsykologin viransijaisuus - Riihimäen kaupunki

Riihimäen kaupungin oppilas- ja opiskelijahuollon palvelualueella on haettavana koulupsykologin viransijaisuus ajalle 9.8.2021 - 30.6.2022.

Koulupsykologi työskentelee itäisen koulualueen alakouluissa (esiopetus ja 1.-5.luokat) ja yläkoulussa (6.-9.luokat) osallistuen koulujen yhteisölliseen ja oppilaiden yksilökohtaiseen oppilashuoltotyöhön. Koulupsykologin työssä painottuvat oppilaiden psykologiset tutkimukset oppimisedellytysten arvioimiseksi, psykososiaalisen tuen tarjoaminen, tarvittavien tukitoimien suunnittelu sekä moniammatillinen ja monialainen verkostotyö opetushenkilöstön ja koulujen sidosryhmien kanssa.

Hakijoilta edellytämme kiinnostuneisuutta ja osaamista lasten ja nuorten parissa tehtävään oppilashuoltotyöhön, halua ja kykyä työskennellä osana kouluyhteisöä, kehittävää ja asiakasta tukevaa työotetta, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn sekä vahvoja vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Arvostamme psykologia, jolla on työkokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelemisestä. Koulumaailman tuntemus katsotaan eduksi. Tarjoamme mielenkiintoisen työn, kollegiaalisen tuen, työnohjauksen ja mahdollisuuden kehittää omaa työtään.

Koulupsykologin kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Myös opintojen loppuvaiheessa olevien hakijoiden hakemukset voidaan ottaa huomioon, mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita ei ole.

Tehtävään valitun on toimitettava selvitys terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote. Koeaika on neljä kuukautta. Työaika Kvtes:n mukaan 37 h 45 min /viikko.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuustodistus. Hakuaika päättyy 25.4.2021 klo 16. Haastattelut järjestetään viikolla 18. Lähetämme kutsun haastatteluun sähköpostitse.

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi/palvelut/konserni-ja-hallintopalvelut/riihimaki-tyonantajana

Tutustu työnantajaan

Janina Mäntymaa, janina.mantymaa(a)riihimaki.fi, p. 040 654 57 28

Riihimäen kaupunki, Kaupunginhallituksen toimiala, Sivistyksen ja osaamisen toimialue, Opetus- ja nuorisopalvelut, Oppilas- ja opiskelijahuolto
Osoite: Eteläinen Asemakatu 4 A, 11130 Riihimäki

Riihimäen kaupunki työllistää noin 1 500 kunta-alan ammattilaista. Haluamme palvella asiakkaitamme strategiamme mukaisesti rohkeasti, reilusti ja ripeästi. Meillä työskentely on sujuvaa ja voit hyödyntää käytössämme olevia useita työajan jouston mahdollisuuksia, kuten liukuvaa tai mobiilia työaikaa ja etätyömahdollisuutta. Koulutamme työntekijöitämme aktiivisesti ja olemme helposti saavutettavissa liikut sitten raiteilla tai pyörillä.

Meidän ajatuksemme Riihimäen kaupungilla on, että tulevaisuus syntyy kohtaamisista.

Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Riihimäen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat