Perusopetuksen lehtori - Pirkkalan kunta

Perusopetuksen lehtori - Pirkkalan kunta

Pirkkalan kunnassa on haettavana määräaikainen perusopetuksen lehtorin viransijaisuus ajalla 6.8.2019 - 31.5.2020.
Opetusaineina matemaattiset aineet.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan.

Arvostamme oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä sekä opetettavan aineen kelpoisuutta sekä matematiikassa, fysiikassa että kemiassa.

Perusopetuksen öehtorin sijoituspaikkana on Suupanniityn koulu ja työtehtäviin voi sisältyä mahdollisesti myös koulun tvt-vastaavan tehtävät.

Valitun on ennen virkasuhteen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävän täyttämisessä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Työaika ja palkkaus OVTES.

Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset on esitettävä haastattelun yhteydessä.

Suupanniityn koulun rehtori Marita Intonen, puhelin: 050 598 2656, sähköposti: etunimi.sukunimi@pirkkala.fi

Pirkkalan kunta
Osoite: Pirkkala, 33960 Pirkkala

Pirkkala on yli 19 000 asukkaan kunta, joka työllistää noin 1400 henkilöä. Pirkkala sijaitsee Pirkanmaalla, Tampereen kaupunkiseudulla. Tilastojen mukaan Pirkkala on Suomen vetovoimaisin kunta, jonka asukasluku on 2000-luvulla kasvanut nopeimmin suhteessa väkilukuun. Ikärakenteeltaan nuoressa kunnassa asuu paljon lapsiperheitä, ja väestö on maan kolmanneksi koulutetuinta. Kuntien asukastyytyväisyystutkimuksessa Pirkkala on sijoittunut viime vuosina kärkikolmikkoon. Tästä kuuluu kiitos henkilöstöllemme, josta haluamme pitää hyvää huolta. Mukavan kokoinen organisaatio antaa työnteolle mielekkäät puitteet, joissa pääset kehittämään osaamistasi. Pirkkalan kunnan arvot – välittäminen, vastuullisuus, yhteisöllisyys ja luovuus – näkyvät arjessamme. Pirkkalan kunta tarjoaa työntekijöilleen monia etuja, kuten esimerkiksi tukea liikuntaharrastuksiin, työkyvyn ylläpitämiseen ja omaehtoiseen opiskeluun. Olemme savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan