Perusopetuksen lehtori (KS) - Riihimäen kaupunki

Perusopetuksen lehtori (KS) - Riihimäen kaupunki

Haemme Harjunrinteen koululle perusopetuksen lehtoria (vakanssi 4760) 1.8.2019 alkaen

Perusopetuksen lehtorin tehtäviin kuuluu 6. - 7. luokkien käsityön ja 8. - 9. luokkien valinnaisen käsityön (kovat materiaalit) opettaminen. Riihimäen kaupungin perusopetuksen opetussuunnitelmassa robotiikka on osa käsityön opetusta ja sitä tarjotaan myös valinnaisaineena 8. - 9. luokilla. Hakijalle luetaan eduksi robotiikan asiantuntemus, pedagoginen osaaminen tieto- ja viestintäteknologiassa sekä halu kehittää käsityön ja robotiikan opetusta. Lisäksi arvostamme yläkoulun opettajakokemusta. Viran ensisijainen sijoituspaikka on Harjunrinteen koulu ja lisäksi opetusta voi olla kahden muun yläkoulun käsityön opetusryhmille.

Harjunrinteen koulu on noin 500 oppilaan yläkoulu (luokat 6. - 9.). Koulun peruskorjauksen yhteydessä tilat on uudistettu ja opetusteknologinen laitteisto modernisoitu. Tämä antaa mahdollisuuden uudenlaiseen oppimiseen ja opettamiseen tieto- ja viestintätekniikkaa hyödyntäen.

Hakijalla tulee olla opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävä alkaa 1.8.2019, koeaika on kuusi kuukautta.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti Kuntarekry.fi -palvelun kautta. Hakemuksen voi toimittaa myös osoitteella Harjunrinteen koulu, Kari Hämäläinen, Kalevankatu 3, 11100 Riihimäki. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuustodistus ja ansioluettelo. Hakuaika päättyy 31.5.2019 klo 12.00.

Lisätietoja antaa rehtori Kari Hämäläinen puh 019 758 4550 tai kari.hamalainen (at) riihimaki.fi, osoite Harjunrinteen koulu, Kalevankatu 3, 11100 Riihimäki.

Riihimäen kaupunki, Harjunrinteen koulu
Osoite: Kalevankatu 3, 11100 Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päässä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan