Perusopetuksen lehtori (kuvataide) - Riihimäen kaupunki

Haemme Harjunrinteen koululle lehtoria kuvataiteen (vakanssi 4723) opetukseen 1.8.2021 alkaen vakinaiseen virkaan.

Lehtorin tehtäviin kuuluu kuvataiteen opettaminen 7. - 9. luokkien sekä mahdollisesti myös 6. luokkien oppilaille. Arvostamme reipasta työotetta, yhteistyötaitoja sekä kokemusta yläkoulun opettajan tehtävistä. Lisäksi katsomme eduksi digipedagogiikkaan liittyvän osaamisen.

Harjunrinteen koulu on noin 540 oppilaan peruskorjattu 6. - 9. luokkien yläkoulu. Koulullamme on moderni opetusteknologinen laitteisto.

Hakijalla tulee olla opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Virkaan valitun henkilön on esitettävä ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Viranhoito alkaa 1.8.2021 ja koeaika on kuusi kuukautta.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry.fi -palvelun kautta. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuustodistus ja ansioluettelo. Hakuaika päättyy 22.4.2021 klo 14.00.

Tutustu työnantajaan

Rehtori Kari Hämäläinen, Harjunrinteen koulu, Kalevankatu 3, 11100 Riihimäki. Puh 040 330 4550, sp kari.hamalainen(at)riihimaki.fi.

Riihimäen kaupunki, Harjunrinteen koulu
Osoite: Kalevankatu 3, 11100 Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisenkokoinen, kaikki tärkeä on kävelymatkan päässä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Riihimäen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat