Skip to main content
test
Perusopetuksen lehtori, ma, fy,ke - Askolan kunta

Perusopetuksen lehtorin viransijaisuus, opetettavat aineet matematiikka, fysiikka ja kemia, ajalla 8.8.2022 - 31.7.2023.
Tehtävä täytetään välittömästi sopivan hakijan hakiessa tehtävää. 8.8.2022 jälkeen aloituspäivästä sovitaan henkilökohtaisesti tehtävään valitun henkilön kanssa.

Askolan koulussa, yläkoulussa on 250 oppilasta, koulun yhteydessä toimivassa alakoulussa on oppilaita noin 170. Henkilöstöä on yhteensä 50.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja ryhmänohjaustaitoja, digiosaamista, aktiivista ja osallistuvaa työotetta sekä halua koulun ja opetuksen kehittämiseen. Tarjoamme osaavan ja kehittämismyönteisen tiimin, jossa opetuksen suunnittelua tehdään yhdessä. Tiimi on tottunut tukemaan myös uransa alussa olevaa opettajaa, joten tehtävää voi rohkeasti hakea myös ensimmäisenä tehtävänä yläkoulussa. Koulu on nelisarjainen ja opettajalla on matematiikan ryhmä / ikäluokka. Tarjoamme pienen yläkoulun, jossa on selkeä toimintakulttuuri. Tarjoamme toimivan oppimisympäristön myös sähköisenä sekä riittävän välineistön fyke-opetukseen.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan. Määräaikaiseen tehtävään voidaan valita myös muodollisesti ei-kelpoinen henkilö, mikäli hänen koulutustaustansa tai työkokemuksensa mahdollistavat valinnan. Tehtävään valitun tulee esittää lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ennen virkasuhteen aloittamista. Tehtävässä on koeaika.

Tehtävää haetaan sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta.
Hakemukseen on liitettävä kelpoisuutta osoittavat todistukset tai muut todistukset. Alkuperäiset todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Askolan sijainti mahdollistaa työssäkäynnin pääkaupunkiseudulta omaa autoa käyttäen.
Askolan kunta on savuton työnantaja.
Lisätietoa kunnasta: www.askola.fi

Lisätietoja

https://peda.net/askola/askolan-koulu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Kaija Impola-Peltomaa p. 040-7109167 tai etunimi.sukunimi@eduaskola.fi

Lisätietoja

Sivistystoimi, Askolan koulu

Askola on noin 5000 asukkaan viihtyisä kunta itäisellä Uudellamaalla, vain noin 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä Porvoon naapurissa.


Osoite: Linnankoskentie 49, 07510 Askola

Sinulle suositellut työpaikat