Perusopetuksen lehtori (matemaattiset aineet) - Keravan kaupunki

Perusopetuksen lehtori (matemaattiset aineet) - Keravan kaupunki

Keravan kaupungin kasvatuksen ja opetuksen toimialalla on haettavana vakituinen PERUSOPETUKSEN LEHTORIN VIRKA (nro 098/matemaattiset aineet) alkaen 1.8.2019.

Tehtävän sijoituspaikka palvelussuhteen alkaessa on Keravanjoen koulu. Lähivuosina on valmistumassa uusi yhtenäiskoulurakennus.

Keravanjoen koulu on yhtenäiskoulu luonnon keskellä Keravanjokilaaksossa, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Mukava ja aktiivinen työyhteisömme työskentelee tiimeissä yhteisten asioiden kehittämiseksi. Kansainvälinen toimintamme on vilkasta ja aktiivista, ja toteutamme Vihreän Lipun ohjelmaa ympäristöasioissa. Haemme joukkoomme innokasta, kehittämis- ja yhteistyökykyistä opetuksen ammattilaista.

Käytämme joustavaa ryhmittelyä ja joustavia opetusjärjestelyitä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.kerava.fi

Rehtori Minna Lilja p. 040 318 2151 tai apulaisrehtori Jouko Salmi p. 040 318 4061 (etunimi.sukunimi@kerava.fi)

Keravan kaupunki, Kasvatuksen ja opetuksen toimiala
Osoite: Jaakkolantie 8, 04250 Kerava

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin. Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä, hyvän elämän kaupunki. Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1700 osaavaa ja arvostettua työntekijää. Noin 36 000 asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin.
Kasvatuksen ja opetuksen toimialalla työskentelee noin 800 varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja lukiokoulutuksen ammattilaista.

Tutustu työnantajaan