Perusopetuksen lehtorin (EN, RU) sijaisuus - Nivalan kaupunki

Nivalan kaupungin kasvatus- ja koulutuspalveluissa on avoinna

perusopetuksen lehtorin (EN, RU) sijaisuus, kiertävä

ajalle 1.8.2021-31.7.2022.

Opetuspaikat Ahteen, Erkkilän ja Malilan alakoulut

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (KelpoA 986/1998) mukaisesti. Mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita ei ole, huomioidaan myös vailla muodollista kelpoisuutta olevat hakijat.

Arvostamme itsenäistä työotetta, oman työn organisoinnin kykyä, hyviä sosiaalisia taitoja ja yhteistyökykyä.

Valitun on toimitettava 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan hyväksyttävä rikosrekisteriote ehdolla, että muutoin valinta raukeaa.

Tehtävässä on kahden kuukauden koeaika.

Kelpoisuutta osoittavat asiakirjat liitetään sähköiseen hakemukseen pdf-tiedostona. (Yksittäisen liitteen koko enintään 1 Mt.) Alkuperäiset kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset on esitettävä mahdollisessa haastattelussa ja samalla jätettävä kopiot
tutkinto- ja työtodistuksista.

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen määräaikaan mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi tai postittamalla hakemuksen os. Nivalan kaupunki, Koulutoimisto, PL 10, 85501 NIVALA. Kuoreen tunnus: Perusopetuksen lehtori, kiertävä

Haku päättyy tiistaina 18.5.2021 klo 12:00.

Nivalan kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.nivala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Malilan koulun rehtori p. 040 344 7541

Lisätietoja

Nivalan kaupunki, Kasvatus- ja koulutuspalvelut

Noin 10.500 asukkaan Nivala on viihtyisä pikkukaupunki. Palvelut toimivat ja harrastusmahdollisuudet ovat hyvät. Apua saa tarvittaessa, elämä on turvallista ja ympäristöstä pidetään huolta. Nivalalaiset saavat toimeentulonsa teollisuudesta, palveluista ja maataloudesta. Sijaintimme on erinomainen: taajamassa risteävät Kokkola-Kajaani ja Iisalmi-Kalajoki valtatiet sekä Iisalmi-Ylivieska rautatie. Tule mukaan kasvatus- ja koulutuspalvelujen tiimiimme rakentamaan yhteistä tulevaisuutta.


Osoite: Kalliontie 15, 85500 Nivala

Sinulle suositellut työpaikat