Perusopetuksen lehtorin sijaisuus - Kuopion kaupunki

Kuopion kaupungin kasvun ja oppimisen palvelualueella on haettavana perusopetuksen lehtorin viran sijaisuus 2.-27.11.2020. väliselle ajalle. Viran sijoituskoulu on Jynkänlahden koulu.

Tehtäväkuvaus: Perusopetuksen lehtorin (matemaattiset aineet) tehtävät vuosiluokilla 7-9.

Kelpoisuusvaatimukset: Asetus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 986/1998 (matematiikan, fysiikan ja kemian aineenopettajan kelpoisuus.

Arvostamme aiempaa kokemusta opettajan työssä sekä kehittämis- ja kehittymishalukkuutta ja edellytämme sähköisten opetusmenetelmien osaamista. Työyhteisössämme toimiminen edellyttää tiimiosaamista. Lisäksi arvostamme taitoa työskennellä moniammatillisissa yhteistyötehtävissä työyhteisössä sovittujen ohjeiden ja toimintamallien mukaisesti.

Palkkaus: OVTES.n mukainen

Opetustunnit 21 t/vko.

Virkaan valitun on 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

https://peda.net/kuopio/p/jynkanlahti

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa Jynkänlahden koulun rehtori Jari Harjula, puh. 044-718 4661.

Kuopion kaupunki, Kasvun ja oppimisen palvelualue, Jynkänlahden koulu
Osoite: Varsanpolku 2, 70780 Kuopio

Jynkänlahden koulu sijaitsee n. 7 km Kuopion keskustasta etelään Jynkän kaupunginosassa osoitteessa Varsanpolku 2. Koulun välittömässä läheisyydessä sijaitsevat Kallaveden kirkko ja alueen erinomaiset liikuntamahdollisuudet. Lähistön Lippumäen urheilupuistoalue luo monipuoliset edellytykset jalkapalloiluun, uintiin, jäälajeihin ja muuhunkin kuntoiluun. Myös koulun piha-alueelle on rakennettu välitunti- ja koululiikuntaan soveltuvia pelikenttiä.