Perusopetuksen luokanopettaja - Kuopion kaupunki

Perusopetuksen luokanopettaja - Kuopion kaupunki

Kuopion kaupungin kasvun ja oppimisen palvelualueella on haettavana perusopetuksen luokanopettajan viransijaisuus ajalle 23.8.2019 - 30.5.2020. Viransijaisuuden sijoituskoulu on Aurinkorinteen koulu.

Tehtävänkuvaus: Alakoulun luokanopettajan tehtävä / resurssiopettaja, jolla on myös joitain kiinteitä tunteja.

Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 1998/986 mukaan, luokanopettajan kelpoisuus.

Arvostamme aiempaa kokemusta opettajan työssä sekä kehittämis- ja kehittymishalukkuutta ja edellytämme sähköisten opetusmenetelmien osaamista. Työyhteisössämme toimiminen edellyttää tiimiosaamista. Lisäksi arvostamme taitoa työskennellä moniammatillisissa yhteistyötehtävissä työyhteisössä sovittujen ohjeiden ja toimintamallien mukaisesti.

Viran opetusvelvollisuus on 24 t/vko.

Viran täytössä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Virkaan valitun on 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Haastattelut viikolla 34.

Lisätietoja

https://peda.net/kuopio/p/aurinkorinteenkoulu

Lisätietoja antaa Aurinkorinteen koulun rehtori Esa Miettinen, puh. 044 7184771.

Kuopion kaupunki, Kasvun ja oppimisen palvelualue, Aurinkorinteen koulu
Osoite: Kuopio

Aurinkorinteen koulussa on n. 520 oppilasta luokka-asteilla 1-6. Koulussa on 21 yleis- ja kaksi erityisopetuksen ryhmää. Koulussa painotetaan oppiainetta äidinkieli ja kirjallisuus. Olemme mukana kestävän kehityksen Vihreä Lippu -hankkeessa.

Tutustu työnantajaan