Perusopetuksen luokanopettaja - Orimattilan kaupunki

Orimattilan kaupungin opetustoimessa julistetaan haettavaksi vakinaista täyttämistä varten 1.8.2021 lukien:

Perusopetuksen luokanopettajan virka, sijoituskoulu tällä hetkellä Jokivarren koulu.

Virkaan valittavalta edellytämme luokanopettajan kelpoisuutta ja kokemusta. Luokanopetus sijoittuu pääsääntöisesti vuosiluokille 1 - 6. Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja monikäyttöisyyttä. Valmius ja taito opettaa alakoulussa käsityötä (kovat materiaalit) ja liikuntaa tarvittaessa myös yläkoulussa. Kokemus näistä ja elämänkatsomustiedon alakouluryhmien opettamisesta katsotaan eduksi.

Jokivarren koulu on 550 - 600 oppilaan yhtenäinen peruskoulu. Meillä on yleisopetuksen luokkien lisäksi 10 erityisluokkaa, joista kolmella opetus järjestetään pääosin toiminta-alueittain. Kaikilla vuosiluokilla on useita oppilaita, jotka integroituvat osittain erityisluokilta yleisopetuksen luokkiin ja päinvastoin. Odotamme opettajilta aktiivista yhteistyötä erityisesti saman luokka-asteen ja aineryhmän opettajien kesken. Opetus- ja kasvatushenkilökuntamme muodostuu noin 45 opettajasta ja reilusta 20 koulunkäyntiavustajasta.

Virkojen kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaisesti. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan.

Valitun on ennen vaalin vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Noudatamme viroissa kuuden kuukauden koeaikaa.

Virkaa haetaan kuntarekryn kautta 6.5.2021 klo 15.00 mennessä. Kelpoisuuden osoittavat todistukset tulee liittää sähköiseen hakemukseen.

Lisätietoja

https://peda.net/orimattila/peruskoulut/pl/jkl
http://www.orimattila.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jokivarren koulun rehtori Antti Ketonen
puh. 040 726 0850
antti.ketonen@orimattila.fi

Lisätietoja

Jokivarren koulu

Orimattila on noin 16 300 asukkaan vireä maaseutukaupunki Lahden naapurissa. Orimattila kasvaa ja kehittyy 200 000 asukkaan Päijät-Hämeessä lähellä pääkaupunkiseutua. Asukkailleen Orimattila tarjoaa toimivat ja hyvät peruspalvelut. Vapaa-ajan iloksi kaupungissa on aktiivinen kulttuuri- ja urheiluelämä sekä useita luontokohteita.


Osoite: Viljamaantie 13, 16300 Orimattila

Sinulle suositellut työpaikat