Skip to main content
test
Perusopetuksen luokanopettaja, sijaisuus - Kouvolan kaupunki

Kouvolan kaupungin perusopetuksessa on haettavana:
Perusopetuksen luokanopettajan viran (10650) sijaisuus ajalle 22.11.2023 - 1.6.2024.

Etsimme luokanopettajaa neljännelle luokalle, oppilaslähtöisesti toimivaa sekä yhteistyöhaluista luokanopettajaa kouluumme. Eduksi katsotaan kyky pitää opettajan tekstiilityön tunnit.

Viran sijoituspaikka: Mansikkamäen koulu

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen mukaisesti.

Virkaa täytettäessä noudatetaan kolmen (3) kuukauden koeaikaa.

Tutkinto- ja työtodistukset pyydetään esittämään mahdollisen työhaastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun on esitettävä annetussa määräajassa nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/02) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilasta.

Tutustu Kouvolan kaupungin opetusalaan;
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kouvolan-kaupunki/opetusala/
tai
https://www.kouvola.fi/kasvu-ja-oppiminen/perusopetus/

Kouvola on näköisesi paikka! https://www.kouvola.fi/nakoisesi-paikka/

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Pekka Lipiäinen p. 020615 8471, pekka.lipiainen(at)kouvola.fi
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella hakuilmoituksen kohdasta "Hae työpaikkaa" tai www.kouvola.fi/rekry.

Lisätietoja

Sivistys, Kasvatus ja opetus, Mansikkamäen koulu

Mansikkamäen koulu on valmistunut vuonna 2014. Mansikkamäen koulussa on noin 600 oppilasta. Heistä noin 500 opiskelee yleisopetuksen luokilla 1.-6. Lisäksi kouluun kuuluu alueellisia pienryhmiä, kaupunkitason erityisluokkia A-kirjon oppilaille sekä Valmistavan opetuksen luokka. Mansikkamäen koulussa oppilas on koulumme toiminnan lähtökohta. Kaikkien koulussa tehtävien ratkaisujen tulee olla sellaisia, että niiden tavoitteena on oppilaan paras.

Koulumme on liikunnallinen. Liikuntaluokat ovat osa koulumme kokonaisuutta. Liikkumiseen kannustava toimintakulttuuri on osa koko koulumme toimintaa. Haluamme, että Mansikkamäen kouluun on kiva tulla. Meistä on tärkeää, että lapsella on luottamus koulumme aikuisiin. Koulussamme on kaikki kiusaaminen kielletty.

Koulumme perustehtävänä on antaa oppilaalle hänen tarvitsemansa tiedot ja taidot jatko-opintoja ja elämää varten. Oppilaalla on oikeus hyvään opetukseen ja onnistumiseen koulutyössä.

Kouvola on aktiivisten ihmisten luonto- ja urheilukaupunki. Kouvolassa voit elää aktiivista ja laadukasta elämää hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Arki sujuu ja asumisen unelmiin löytyy monipuolisesti vaihtoehtoja lähes 80 000 asukkaan kaupungissa. Myös liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle ja muualle Suomeen ovat hyvät. Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Tervetuloa osaajien joukkoon!


Osoite: Huovihongantie 3, 45200 Kouvola
Kouvolan kaupunki - Savuton työpaikka Kouvolan kaupunki - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat