Skip to main content
test
Perusopetuksen luokanopettajan viransijaisuus - Sotkamon kunta

Sotkamon kunnan sivistyspalvelut hakevat perusopetuksen luokanopettajan viransijaista (virka nro 0160) ajalle 1.8.2023-30.4.2024 Salmelan koulussa. Opetettava luokka on 6.luokka. Tehtävä pitää sisällään oman ja rinnakkaisluokan musiikinopetusta. Opetustunteja 24/vko.

Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja sekä aiempaa kokemusta luokanopettajan työstä. Eduksi luetaan myös hyvä sähköisten oppimisympäristöjen hallinta sekä kyky ja halu toteuttaa yhteisopettajuutta.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.

Mahdolliseen haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä oikeaksi todistetut kopiot em. todistuksista, jotka jätetään haastattelijalle. Työnantaja voi toteuttaa haastattelut myös etäyhteyden kautta.

Tehtävään valitun on esitettävä ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on kolme (3) kuukautta.

Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollinen, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteeseen Sotkamon kunta / Sivistyksen toimiala, Markkinatie 1, 88600 Sotkamo. Huomioithan, että paperisen hakemuksen tulee olla perillä 7.6.2023 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.sotkamo.fi/varhaiskasvatus-ja koulutus/perusopetus/peruskoulut/salmelan-koulu/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Janne Huotari, janne.huotari@sotkamo.fi, p. 044 750 2276

Lisätietoja

Sotkamon kunta, Sivistyspalvelut

Sotkamo on monipuolisuudellaan kuntien kärjessä. Sotkamon monipuolisuus perustuu hyviin palveluihin, vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin, elinkeinoelämän kehittämiseen ja kunnan kehittämisaktiivisuuteen. Sotkamon kunta on vuosien mittaan saanut yrittäjämyönteisimmän, imagoltaan parhaan, luovimman kunnan ja monet muut tunnustukset. Sotkamo on mukana toteuttamassa UNICEFin Lapsiystävällinen kunta -mallia. Sotkamossa bisneksen tekemisen vireys, lapsiystävällisyys ja luonnonläheisyys viihtyvät vierekkäin. Sotkamon kunta on savuton työpaikka. Ota yhteyttä ja tutustu sotkamolaiseen tapaan toimia!


Osoite: Salmelantie 2, 88600 Sotkamo

Sinulle suositellut työpaikat