Skip to main content
test
Perusopetuksen luokanopettajan virka (0452) - Sotkamon kunta

Sotkamon kunnan sivistyspalveluissa julistetaan haettavaksi perusopetuksen luokanopettajan virka (nro 0452) 1.9.2023 alkaen toistaiseksi. Toimipaikkana on Leivolan koulu.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja sekä aiempaa kokemusta opettajan työstä. Toivomme valitulta alkuopetuksen opettamisen taitoja. Eduksi luetaan myös hyvä sähköisten oppimisympäristöjen hallinta sekä käsityön (pehmeät materiaalit) ja musiikin opettamisen taidot.

Mahdolliseen haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä oikeaksi todistetut kopiot em. todistuksista, jotka jätetään haastattelijalle. Työnantaja voi toteuttaa haastattelun etäyhteyksillä.

Tehtävään valitun on esitettävä ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on 6 kuukautta.

Hakemukseen tulee liittää todistukset kelpoisuudesta ja ansioluettelo. Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollinen, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteeseen Sotkamon kunta/sivistyspalvelut, Markkinatie 1, 88600 Sotkamo. Huomioithan, että paperisen hakemuksen tulee olla perillä perjantaihin 31.3.2023 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.sotkamo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Leivolan koulun johtaja Elisa Komulainen, elisa.komulainen@sotkamo.fi, 044 750 2016
Kasvatusjohtaja Ville Manninen, ville.manninen@sotkamo.fi, 044 750 2298

Lisätietoja

Sotkamon kunta, Sivistyspalvelut

Sotkamo on monipuolisuudellaan kuntien kärjessä. Sotkamon monipuolisuus perustuu hyviin palveluihin, vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin, elinkeinoelämän kehittämiseen ja kunnan kehittämisaktiivisuuteen. Sotkamon kunta on vuosien mittaan saanut yrittäjämyönteisimmän, imagoltaan parhaan, luovimman kunnan ja monet muut tunnustukset.

Sotkamo on mukana toteuttamassa UNICEFin Lapsiystävällinen kunta -mallia. Sotkamossa bisneksen tekemisen vireys, lapsiystävällisyys ja luonnonläheisyys viihtyvät vierekkäin.

Sotkamon kunta on savuton työpaikka.

Ota yhteyttä ja tutustu sotkamolaiseen tapaan toimia!


Osoite: Leivolankuja 3b, 88600 Sotkamo

Sinulle suositellut työpaikat