Perusopetuksen luokanopettajan virka (nro 0166) - Sotkamon kunta

Sotkamon kunnan sivistyspalveluissa julistetaan haettavaksi perusopetuksen luokanopettajan virka nro 0166. Virka täytetään määräaikaisesti ajalle 1.8.2020-31.7.2021. Toimipaikkana on Pohjavaaran koulu.

Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja sekä aiempaa kokemusta opettajan työstä. Toivomme valitulta käsityön kovien materiaalien ja liikunnan opettamisen taitoja. Eduksi katsotaan hyvä sähköisten oppimisympäristöjen hallinta ja musiikin opettamisen taito.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.
Mahdolliseen haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä oikeaksi todistetut kopiot em. todistuksista, jotka jätetään haastattelijalle. Työnantaja voi toteuttaa haastattelut myös etäyhteyden kautta.

Tehtävään valitun on esitettävä ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on neljä (4) kuukautta.

Hakemukseen tulee liittää todistukset kelpoisuudesta ja ansioluettelo. Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollinen, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteeseen Sotkamon kunta/sivistyspalvelut, Markkinatie 1, 88600 Sotkamo.

Huomioithan, että paperisen hakemuksen tulee olla perillä 15.4.2021 klo 16.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.sotkamo.fi

Tutustu työnantajaan

Pohjavaaran koulun johtajan sijainen Anna-Liisa Lukkari, anna-liisa.lukkari@sotkamo.fi, 0447502721 Kasvatusjohtaja Ville Manninen, ville.manninen@sotkamo.fi, 044 750 2298

Sotkamon kunta, Sivistyspalvelut
Osoite: Pohjavaarantie 155, 88490 Pohjavaara

Sotkamo on monipuolisuudellaan kuntien kärjessä. Sotkamon monipuolisuus perustuu hyviin palveluihin, vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin, elinkeinoelämän kehittämiseen ja kunnan kehittämisaktiivisuuteen. Sotkamon kunta on vuosien mittaan saanut yrittäjämyönteisimmän, imagoltaan parhaan, luovimman kunnan ja monet muut tunnustukset. Sotkamossa bisneksen tekemisen vireys ja luonnonläheisyys viihtyvät vierekkäin. Ota yhteyttä ja tutustu sotkamolaiseen tapaan toimia! Sotkamon kunta on savuton työpaikka.

Sinulle suositellut työpaikat