Skip to main content
test
Perusopetuksen opettajien sijaisuudet - Jyväskylän kaupunki

OPETUSALAN AMMATTILAINEN - tule meille töihin!

Jyväskylän kaupungin perusopetuksessa tarvitaan kesken lukuvuoden sijaisia opetusalan tehtäviin eri mittaisiin sijaisuuksiin. Sijaisille on tarvetta luokanopetuksessa, erityisopetuksessa, erityisluokanopetuksessa ja aineenopetuksessa.

Meillä Jyväskylän kaupungin perusopetuksessa erityisen tärkeitä asioita opetustyössä ovat hyvinvointi, osallisuus ja vuorovaikutuksellinen toimintakulttuuri sekä tieto- ja viestintäteknologian hyödyntäminen oppimisessa. Perusopetukseemme kuuluu lähes 40 koulua. Tule työskentelemään noin tuhannen opettajan osaavaan ja ammattitaitoiseen yhteisöön!

Opetustoimen henkilöstön kelpoisuus tehtävään määräytyy asetuksen 1998/986 mukaan. Hakijan tulee esittää itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote. Sijaisrekisteriin voivat ilmoittautua myös opettajaksi opiskelevat tai muuten sijaisuuksista kiinnostuneet, jolloin palkkaaminen arvioidaan tapauskohtaisesti tehtävästä ja sijaisuuden pituudesta riippuen.

Sijaiseksi haetaan jättämällä hakemus opettajien sijaisrekisteriin. Hakijan tulee huolehtia yhteys- ja muiden tietojen ajan tasalla pitämisestä. Hakulomakkeelle tulee liittää opettajan kelpoisuuden osoittavat todistukset. Huom! Liitteessä tulee näkyä suoritettu tutkinto sekä kelpoisuuden osoittavat opinnot (esim. pedagogiset opinnot 60 op, monialaiset opinnot 60 op, aineenopetuksen kelpoisuudet 60 op). Mikäli hakijalla ei ole opettajan kelpoisuutta, tulee hakemukselle liittää muu tutkintotodistus. Huolehdithan tarvittaessa salassa pidettävien tietojen peittämisestä.

Hakijoihin ollaan yhteydessä tarvittaessa, emme tällä hetkellä haastattele kaikkia sijaisrekisteriin ilmoittautuneita. Tulemme syksyn aikana kehittämään edelleen käytänteitä ja mahdollisesti ottamaan käyttöön rekrymobiilin. Muutoksesta tiedotetaan hakijoita.

Pidempiä sijaisia haetaan myös erillisinä hakuina, joten seuraathan Jyväskylän kaupungin avoimia työpaikkoja. Avoinna olevia tehtäviä voit seurata seuraavilla sivustoilla: kuntarekry.fi, jyvaskyla.fi, te-palvelut.fi.

Jäämme odottamaan hakemustasi!

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rekrytointi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Perusopetus

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on yli 9000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka Jyväskylän kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat