test
Perusopetuksen päätoimisen tuntiopettajan toimi - Kannuksen kaupunki

PERUSOPETUKSEN BIOLOGIAN JA MAANTIEDON PÄÄTOIMISEN TUNTIOPETTAJAN MÄÄRÄAIKAINEN TOIMI 31.1.-4.6.2022

Juhani Vuorisen koulussa on haettavana perusopetuksen biologian ja maantiedon päätoimisen tuntiopettajan määräaikainen toimi 31.1.-4.6.2022. Tehtävä sisältää opetusta yläkoulussa mainituissa aineissa. Yläkoulussamme on 179 oppilasta ja opettajia 21. Samassa koulukiinteistössä toimii myös lukio.

Arvostamme kokemusta sähköisten oppimisympäristöjen käytöstä sekä yläkouluikäisten opetuksesta. Pidämme tärkeänä myös hyviä vuorovaikutustaitoja sekä valmiutta osallistua koulun ja opetuksen kehittämiseen.

Toimen kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaisesti.

Toimessa noudatetaan 1 kk:n koeaikaa. Toimeen valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset toimitetaan 24.1.2022 klo 12.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.kannus.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Perusopetuksen ja lukion rehtori Maija Huuki-Anthopoulou, p. 044 4745 410, maija.huuki-anthopoulou@edu.kannus.fi

Lisätietoja

Kannuksen kaupunki, Sivistyspalveluiden osasto, Opetuspalvelut

Kannus on vireä kaupunki Keski-Pohjanmaalla, Lestijoen varressa. Kannus tarjoaa viihtyisän asumisympäristön, monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet sekä laadukkaat vapaa-ajan palvelut. Kannuksen kaupunki kehittää toimintaansa jatkuvasti ja panostaa henkilöstön hyvinvointiin sekä ammattitaidon kehittämiseen.


Osoite: Asematie 1, 69100 Kannus

Sinulle suositellut työpaikat