Perusopetuksen rehtori - Muuramen kunta

Olemme jatkaneet rehtorin viran hakuaikaa. Aiemmin saapuneet hakemukset huomioidaan viran täytössä.

Muuramen perusopetukseen Mäkelänmäen alakoululle avautuu 1.8.2020 rehtorin vakinainen virka, jossa operatiivisen ja pedagogisen johtamisen ammattilaiselle on tarjolla tilaisuus monipuolisen osaamisensa hyödyntämiseen.

Mäkelänmäen alakouluun kuuluvat pääkoulun lisäksi Leikarin ja Niittyahon opetusyksiköt. Oppilaita on kaiken kaikkiaan n. 800. Muuramen keskustassa sijaitsevan Mäkelänmäen pääkoulun uudisrakennus valmistuu keväällä 2022. Uudistamme parhaillaan kasvavan ja lapsirikkaan Muuramen opetuksen ja kasvatuksen strategiaa tavoitteena hyvinvointi. Myös siihen työhön tarvitsemme Sinua.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden olla mukana luomassa uutta toimintakulttuuria moderneissa oppimistiloissa. Työsi tueksi saat osaavan henkilökunnan sekä kasvun ja opetuksen johtoryhmän.

Arvostamme koulutusjohtamisen opintoja, sekä kokemusta koulun tai opetusyksikön johtamisessa. Olet valmis kehittämään ja kehittymään henkilöstöjohtamisessa sekä opetuksen järjestämisessä nykyaikaisin menetelmin. Olet sujuvasti verkostoituva ja kehitysmyönteinen huipputyyppi, jolla on halua ja kykyä uudistaa toimintakulttuuria muuramelaisten lasten hyväksi.

Viran kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
Virkaan valitun on ennen sen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Hakuaika päättyy 7.6.2020 klo 16:00. Hakemukset pyydetään ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi (työavain 296151). Paperiset hakemukset lähetetään osoitteeseen Muuramen kunnan opetuspalvelut/ rehtorin virka, PL 1, 40951 Muurame. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.muurame.fi

Tutustu työnantajaan

Palvelujohtaja Simo Oksanen, p. 040 552 1263 tai simo.oksanen@muurame.fi

Opetuspalvelut
Osoite: Virastotie 8, 40950 Muurame

Muurame on viihtyisä, nuorekas ja hyvät palvelut tarjoava 10 000 asukkaan kasvukunta Päijänteen rannalla, Jyväskylän seudulla. Muurame on yrittäjäaktiivinen kunta. Kunnan menestyksen perusta on yhteistyöllä tekeminen, jota kutsumme Muurame-hengeksi.