Perusopetuksen rehtorin virka - Tohmajärven kunta

Tohmajärven kunnan sivistyslautakunta julistaa haettavaksi perusopetuksen rehtorin viran. Työ alkaa 1.12.2020 alkaen, tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta päästä näkyvälle paikalle johtamaan uuden yhtenäiskoulun toimintaa, Sivistyskeskus Ahjon uusissa ja moderneissa opetustiloissa. Sivistyskeskus Ahjon tiloissa toimii 1.8.2020 toimintansa aloittanut Maiju Lassilan koulu, joka tarjoaa opetusta luokille 1-9. Maiju Lassilan koulun lisäksi Sivistyskeskus Ahjossa on tilat lukio-opetukselle, esiopetukselle ja kirjastolle. Tiloissa järjestetään myös Keski-Karjalan musiikkiopiston ja kansalaisopiston toimintaa. Talossa opiskelee reilu 300 perusopetuksen oppilasta ja Maiju Lassilan koulussa työskentelee päivittäin noin 40 opetusalan ammattilaista. Maiju Lassilan koulussa perusopetus ja lukio-opetus toimii tiiviissä yhteistyössä. Tilat on suunniteltu toiminnalliseksi ja kyläkoulumaisiksi. Sivistyskeskus Ahjo sijoittuu kuntakeskukseen loistavan liikunta- ja kulttuuriympäristön äärelle, jossa valo ja luonto tulevat pääsevät esiin rakennuksen isoista ikkunoista.

Rehtorin tehtävänä on johtaa koulun pedagogista toimintaa. Odotamme rehtorilta toimintaa kehittävää otetta, taloudellisten ja toiminnallisten tavoitteiden mukaisesti. Menestyksekäs tehtävien hoitaminen edellyttää kokemusta oppilashuollon tehtävistä ja valmiutta toimia eri yhteistyöverkostoissa. Rehtorin työ vaatii aktiivista viestintää oppilaiden, huoltajien ja henkilöstön kanssa. Eduksi luetaan monipuoliset tietoviestintätaidot ja hyvä lukio-opetuksen tuntemus. Olet hakemamme henkilö, jos omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Tueksi työhön saat ammattitaitoisen tiimin ja pääset johtamaan koulun toimintaa täysin uusissa tiloissa.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998, 2 ja 3 §) mukaisesti.
Palkkaus määräytyy kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista, toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

https://www.tohmajarvi.fi/
https://www.tohmajarvi.fi/opetus

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa vs.sivistysjohtaja Mikko Löppönen p. 050 575 8034, mikko.lopponen@tohmajarvi.fi

Tohmajärven sivistyslautakunta
Osoite: Järnefeltintie 1, 82600 Tohmajärvi

tähän työnantajakuvaus

Tohmajärven kunta - Savuton työpaikka