Skip to main content
test
Perusopetuksen sijaisuudet Espoon kaupungilla 2023 - Espoon kaupunki

Tervetuloa tekemään opettajan sijaisuuksia Espooseen!

Haemme sijaisopettajia lyhyisiin sijaisuuksiin suomenkieliseen perusopetukseen.
Sijaisia tarvitaan erityisesti luokanopettajan, erityisluokanopettajan, aineenopettajan, kielten opettajan, teknisen käsityön ja tekstiilityön opettajan sekä kotitalousopettajan tehtäviin.

Voit toimia sijaisena vain haluamassasi tietyssä koulussa, tietyllä alueella tai jopa koko Espoon alueella oman toiveesi mukaan. Merkitsethän hakemukseesi sen koulun tai ne koulut, joissa haluat työskennellä. Löydät Espoon suomenkieliset peruskoulut täältä: https://www.espoo.fi/fi/palvelut/perusopetus

Sijaiseksi haluavan tulee olla itse aktiivinen hakemuksensa jättämisen jälkeen. Ole yhteydessä johonkin niistä kouluista, jossa haluaisit sijaisuuksia tehdä, niin sinun kanssasi sovitaan tapaaminen tai haastattelu. (Koulujen nettisivuilta löydät rehtorin ja apulaisrehtorin yhteystiedot.) Sijaisuuksien saaminen vaatii aina koulun hyväksynnän sijaisjärjestelmässä. Jos olet kiinnostunut useamman koulun sijaisuuksista, niin riittää että yksi näistä kouluista tekee hyväksynnän kohdallesi järjestelmään. Koulut eivät lue hakemuksia välttämättä säännöllisesti, eli olethan itse aktiivinen.

Hakemuksen, haastattelun ja soveltuvuuden perusteella sijaisiksi valituille tarjotaan sijaisuuksia Kuntarekryn kautta. Sijaistarjous voi tulla tekstiviestitse, jolloin se vastaanotetaan myös tekstiviestitse. Tieto tarjolla olevasta sijaisuudesta voi tulle myös sähköpostise, jolloin kiinnostus sijaisuuteen ilmoitetaan Kuntarekryn keikkakalenterissa.

Sijaisopettajaksi valitun tulee huolehtia hakemuksensa ja käytettävyystietojensa päivittämisestä Kuntarekryn Omassa profiilissa. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/palvelut/perusopetus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytointiasiantuntija Aino-Maria Leivo aino-maria.leivo@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon suomenkielinen opetus

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Arvostamme henkilöstön ammattitaitoa ja tarjoamme ammattitaitoa ylläpitävää ja kehittävää täydennyskoulutusta. Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/


Osoite: Kamreerintie 5, 02770 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat