Perusopetuksen sijaisuudet Espoon kaupungilla - Espoon kaupunki

Tervetuloa tekemään opettajan sijaisuuksia Espooseen!

Haemme sijaisopettajia lyhyisiin sijaisuuksiin suomenkieliseen perusopetukseen.
Sijaisia tarvitaan erityisesti luokanopettajan, erityisluokanopettajan, aineenopettajan, kielten opettajan, teknisen käsityön ja tekstiilityön opettajan sekä kotitalousopettajan tehtäviin.

Voit toimia sijaisena vain haluamassasi tietyssä koulussa, tietyllä alueella tai jopa koko Espoon alueella oman toiveesi mukaan. Merkitsethän hakemukseesi sen koulun tai ne koulut, joissa haluat työskennellä. Löydät Espoon suomenkieliset peruskoulut täältä: https://www.espoo.fi/fi/palvelut/perusopetus

Sijaisopettajaksi valittavalta edellytetään soveltuvuutta sijaiseksi sekä henkilökohtaista haastattelua, jossa käydään läpi alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä tarkistetaan henkilöllisyystodistus. Haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin ollaan erikseen kouluilta yhteydessä.

Hakemuksen, haastattelun ja soveltuvuuden perusteella sijaisiksi valituille tarjotaan sijaisuuksia Kuntarekryn kautta. Sijaistarjous voi tulla tekstiviestitse, jolloin se vastaanotetaan myös tekstiviestitse. Tieto tarjolla olevasta sijaisuudesta voi tulle myös sähköpostise, jolloin kiinnostus sijaisuuteen ilmoitetaan Kuntarekryn keikkakalenterissa.

Sijaisopettajaksi valitun tulee huolehtia hakemuksensa ja käytettävyystietojensa päivittämisestä Kuntarekryn Omassa profiilissa. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/palvelut/perusopetus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytointiasiantuntijat Ari Tolvanen, 0468773179, ari.tolvanen@espoo.fi sekä Reea Selkälä, 0405056481, reea.selkala@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon suomenkielinen opetus

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Kamreerintie 5, 02770 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat