Perusopetuksen tuntiopettaja - Kurikan kaupunki

Perusopetuksen tuntiopettaja - Kurikan kaupunki

Kurikan kaupungin sivistystoimessa on haettavana 19.6.2019 klo 12.00 mennessä

- päätoiminen perusopetuksen tuntiopettajan tehtävä luokanopetuksessa ajalle 1.8.2019-31.7.2020 Tuiskulan koululla, 1-2 luokka. Lisäksi mahdollisesti tunteja luokilta 4-6.

Edellytämme luokanopettajan kelpoisuutta. Eduksi katsotaan musiikin tai käsityön (pehmeät materiaalit) opetuksen osaaminen. Pätevien hakijoiden puuttuessa myös epäpätevät huomioidaan, jolloin tehtävä täytetään ajalle 6.8.2019-31.5.2020.

Haku ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuna tai toimittaa niistä paperikopiot kirjaamoon. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Kelpoisuus tulee ilmoittaa selkeästi myös vapaamuotoisessa hakemuksessa. Kirjalliset hakemukset liitteineen sivistysjohtajalle osoitettuna os. Kurikan kaupunki, kirjaamo, PL 500, 61301 Kurikka. Hakemuksia ei palauteta.

Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika. Valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluttua vaalipäätöksen tiedoksisaannista.

Lisätietoja

http://www.kurikka.fi

Tiedustelut Tuiskulan koulun johtaja Heikki Peräaho, puh. 044 550 2269.

Kurikan kaupunki
Osoite: Kurikka

Kurikka tarjoaa asukkailleen monipuoliset ja laadukkaat palvelut kaikkiin elämänvaiheisiin. Kaupungissa on vahva yrittäjäperinne, ja suurimpia toimialoja ovat maatalous sekä metalli- ja huonekaluteollisuus. Kurikka on pinta-alaltaan Etelä-Pohjanmaan suurin ja väkiluvultaan (n. 21 000) maakunnan toiseksi suurin kaupunki. Katso lisää: www.kurikka.fi, Facebook ja Instagram: Kurikan kaupunki

Tutustu työnantajaan