Skip to main content
test

Kuopion kaupungin kasvun ja oppimisen palvelualueella on haettavana perusopetuksen päätoimisen virkasuhteinen tehtävä 1.2.2024 alkaen. Tehtävän sijoituskoulu on Pyörön koulu.

Tehtäväkuvaus: Tuntiopettajan tehtävät (biologia ja maantieto) vuosiluokilla 7 - 9. Eduksi katsomme jonkin muun perusopetuksessa opetettavan aineen kelpoisuuden.

Kelpoisuusvaatimukset: Asetus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 986/1998 aineenopettajan kelpoisuus.

Arvostamme aiempaa kokemusta opettajan työssä sekä kehittämis- ja kehittymishalukkuutta ja edellytämme sähköisten opetusmenetelmien osaamista. Työyhteisössämme toimiminen edellyttää tiimiosaamista. Lisäksi arvostamme taitoa työskennellä moniammatillisissa yhteistyötehtävissä työyhteisössä sovittujen ohjeiden ja toimintamallien mukaisesti.

Palkkaus: OVTES:n mukaan.

Opetustuntien määrä on vähintään 16 vvt.

Tehtävän täyttämisessä noudatetaan tarvittaessa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Haastattelut virkaan pidetään viikoilla 43 - 44 ja valintapäätös tehdään 31.10.2023 mennessä.

Tehtävään valitun on 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista esitettävä tarvittaessa nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote ja hyväksyttävä lääkärintodistus.

Lisätietoja

https://peda.net/kuopio/p/pyoro

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Pyörön koulun vs. rehtori Anne Peltola-Juvonen, puh. 044-718 4441.

Lisätietoja

Kuopion kaupunki, Kasvun ja oppimisen palvelualue, Pyörön koulu

Kuopio on kansainvälisesti verkottunut 120.000 asukkaan kasvava yliopistokaupunki. Kuopio tunnetaan viihtyisistä asuinalueistaan, hyvää arkea tukevista palveluistaan sekä monipuolisista vapaa-ajan mahdollisuuksistaan. Kuopion tavoitteena on olla hyvän elämän pääkaupunki ja sen eteen kaupunki työskentelee yhdessä kumppaneidensa kanssa. Kuopio on vahva koulutuskaupunki, jonka laadukkaat kasvun ja oppimisen polut ulottuvat varhaiskasvatuksesta yliopistokoulutukseen. Yhteistyö eri koulutusasteiden välillä on sujuvaa.

Kuopion kaupunki - Savuton työpaikka Kuopion kaupunki - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat