Perusopetuksen tuntiopettaja (LO) - Tyrnävän kunta

Meillä on haettavana

Peruskoulun määräaikainen tuntiopettaja ajalle 10.8.2020 - 5.6.2021

Kirkkomännikön koulussa on ensi lukuvuonna n. 680 oppilasta, joista esi- ja alkuopetuksen oppilaat opiskelevat Kirkkomännikön rakennuksessa ja 3. -6. luokkien sekä erityisluokkien oppilaat Rantaroustin avoimessa oppimisympäristössä. Aikuisia koulussamme työskentelee noin 60.

Koulussamme toteutetaan vahvasti yhteisopettajuutta ja opettajat työskentelevät tiimeissä. Ko tehtävä sisältää 3.lk:n luokkatunteja, englannin opetusta sekä musiikin opetusta luokilla 3-6. Viikoittainen tuntimäärä tulee olemaan n. 20 tuntia.

Toivomme sinulta kiinnostusta ja kokemusta yhteisopettajuudesta ja -suunnittelusta. Olet yhteistyökykyinen tiimityöntekijä. Lisäksi olet kiinnostunut jakamaan sekä uusia että aiemmin oppimiasi tietoja ja taitoja.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset tutkintotodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Palkkaus määräytyy kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista, esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3§:n mukainen rikosrekisteriote.

Hakemus toimitetaan 1.6.2020 klo 15 mennessä Kuntarekryn kautta.

Lisätietoja

http://www.tyrnava.fi

Tutustu työnantajaan

Tarja Hietikko, rehtori
sähköpostilla tarja.hietikko@tyrnava.fi., puhelimitse 25.5. klo 8-10 044 4971 238

Kirkkomännikön koulu
Osoite: Kirkkotie 3, 91800 Tyrnävä

Tyrnävä - paikka kasvaa!

Oulun seudulla sijaitseva Tyrnävä on rohkea, kasvava ja kehittyvä noin 7 000 asukkaan maaseutukunta. Ikärakenteeltaan poikkeuksellisen nuoren kuntamme osalta on tärkeää, että voimme jatkossakin rakentaa omaleimaista, mielenkiintoista ja houkuttelevaa ympäristöä.

Tule mukaan reippaaseen ja ennakkoluulottomaan joukkoomme!