Perusopetuksen tuntiopettaja, resurssiopettaja - Orimattilan kaupunki

Perusopetuksen tuntiopettaja (26 vuosiviikkotuntia) ajalle 10.8.2021 - 4.6.2022.

Tehtävänä on toimia resurssiopettajana monipuolisissa tehtävissä vuosiluokilla 4 - 9. Oppitunneista suurin osa on vuosiluokkien 4 - 7 opetusta esimerkiksi samanaikais- ja rinnakkaisopettajana, pääpaino luokilla 5 - 6. Luokilla 5 - 6 vastuullasi on omat matematiikan ryhmät. Pienempi osa oppitunneista on yläkoululaisten (7 - 9 lk) opettamista ja ohjaamista esimerkiksi kotitehtävien tekemisessä ja kokeisiin valmistautumisessa ns. "Oppimestassa". Tehtävät suunnitellaan jaksoittain (4 jaksoa lukuvuodessa), mutta elävät varmasti jossain määrin viikoittain ja jopa päivittäin. Tärkeimpiä yhteistyökumppaneita ovat luokanopettajat, erityisopettajat, oppilaanohjaaja ja koulunkäyntiavustajat.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on perusopetuksen opettajan kelpoisuus (luokanopettaja / aineenopettaja / erityisopettaja) ja palkkaperusteena on luokanopettajan hinnoittelutunnus ja opetusvelvollisuus (24 vvh).

Jokivarren koulu on 550-600 oppilaan yhtenäinen peruskoulu. Meillä on yleisopetuksen luokkien lisäksi 10 erityisluokkaa, joista kolmella opetus järjestetään pääosin toiminta-alueittain. Kaikilla vuosiluokilla on useita oppilaita, jotka integroituvat osittain erityisluokilta yleisopetuksen luokkiin ja päinvastoin. Odotamme opettajilta aktiivista yhteistyötä erityisesti saman luokka-asteen opettajien kesken.

Hakeminen

Tehtävää haetaan Kuntarekryn kautta perjantaihin 7.5.2021 klo 16.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.peda.net/orimattila/peruskoulut/pl/jkl
http://www.orimattila.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Perusopetuksen rehtori Antti Ketonen
040 726 0850
antti.ketonen@orimattila.fi

Lisätietoja

Jokivarren koulu

Orimattila on noin 16 300 asukkaan vireä maaseutukaupunki Lahden naapurissa. Orimattila kasvaa ja kehittyy 200 000 asukkaan Päijät-Hämeessä lähellä pääkaupunkiseutua. Asukkailleen Orimattila tarjoaa toimivat ja hyvät peruspalvelut. Vapaa-ajan iloksi kaupungissa on aktiivinen kulttuuri- ja urheiluelämä sekä useita luontokohteita.


Osoite: Viljamaantie 13, 16300 Orimattila

Sinulle suositellut työpaikat