Perusopetuksen tuntiopettajan sijainen - Hailuodon kunta

Perusopetuksen tuntiopettajan sijainen - Hailuodon kunta

Hailuodon koulussa on haettavana perusopetuksen tuntiopettajan sijaisuus ajalle 6.8.2019 -3.2.2020. Opetettavina aineina ovat oppilaanohjaus, historia ja yhteiskuntaoppi sekä uskonto.

Hailuodon koulu on pieni maaseutukoulu, jossa on oppilaita vuosiluokilla 1-9. Meillä on uusi, toimiva koulurakennus ja lämminhenkinen työyhteisö. Arvostamme opetusta kehittävää ja yhteistoiminnallista työotetta.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista, esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Hailuodon kunta käyttää opettajien määräaikaisissa tehtävissä koeaikaa.

Lähetä sähköinen hakemus Kuntarekry-palvelun kautta 25.6.2019 klo 16 mennessä.

Lisätietoja

https://www.hailuoto.fi/

Sivistysjohtaja Kaija Sipilä, kaija.sipila@hailuoto.fi, p. 044-497 3560

Hailuodon kunta, Sivistyspalvelut
Osoite: Luovontie 61 A, 90480 Hailuoto

Hailuoto on maaseutumainen ja idyllinen Perämeren saaristokunta Pohjois-Pohjanmaalla. Se on tunnettu ainutlaatuisesta luonnostaan ja kulttuurimaisemastaan. Marjaniemi ja sen maamerkkinä seisova majakka kutsuvat luokseen ympäri vuoden kulkijoita läheltä ja kaukaa. Perinteisen pienen kunnan keskus palveluineen luo viihtyisän elinympäristön kaikille, jotka etsivät välimuotoa kaupungin kiireelle ja maaseudun rauhalle. Lauttamatkan päässä on ison kaupungin palvelut ja kansainväliset yhteydet tavoittaa Oulun lentokentältä. Tervetuloa työskentelemään luokseen kutsuvaan loistokuntaan.

Tutustu työnantajaan