Perusopetuksen tuntiopettajan toimen sijaisuus - Kannuksen kaupunki

PERUSOPETUKSEN MATEMATIIKAN, FYSIIKAN JA KEMIAN TUNTIOPETTAJAN SIJAISUUS 11.8.2021-4.6.2022

Juhani Vuorisen koulussa on haettavana perusopetuksen matematiikan, fysiikan ja kemian tuntiopettajan sijaisuus. Tehtävä sisältää opetusta yläkoulussa mainituissa aineissa. Yläkoulussamme on 178 oppilasta ja opettajia 21. Samassa koulukiinteistössä toimii myös lukio.

Arvostamme kokemusta sähköisten oppimisympäristöjen käytöstä sekä yläkouluikäisten opetuksesta. Pidämme tärkeänä myös hyviä vuorovaikutustaitoja sekä valmiutta osallistua koulun ja opetuksen kehittämiseen.

Toimen kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaisesti.

Toimessa noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on esitettävä nähtäväksi hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset toimitetaan 21.4.2021 klo 12.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.kannus.fi

Tutustu työnantajaan

Perusopetuksen ja lukion rehtori Sakari Typpö, p. 044 4745 420, sakari.typpo@edu.kannus.fi

Kannuksen kaupunki, Sivistyspalveluiden osasto, Opetuspalvelut
Osoite: Asematie 1, 69100 Kannus

Kannus on vireä kaupunki Keski-Pohjanmaalla, Lestijoen varressa. Kannus tarjoaa viihtyisän asumisympäristön, monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet sekä laadukkaat vapaa-ajan palvelut. Kannuksen kaupunki kehittää toimintaansa jatkuvasti ja panostaa henkilöstön hyvinvointiin sekä ammattitaidon kehittämiseen.

Sinulle suositellut työpaikat