Perusturvajohtaja - Kittilän kunta

Kittilän kunta hakee perusturvajohtajaa nykyisen viranhaltijan jäädessä eläkkeelle. Virka täytetään 1.5.2020 alkaen mutta voidaan ottaa vastaan myös erikseen sovittavana aikana.

Perusturvajohtajan tehtävänä on johtaa Kittilän kunnan sosiaali- ja terveystoimen toimialuetta.

Perusturvajohtajalta edellytetään virkaan soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä kokemusta sosiaali- ja terveystoimen tehtävistä. Tehtävä edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja kykyä sekä halua kehittää aktiivisesti toimialueen prosesseja.

Virkaan valitun henkilön tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee toimittaa sähköisesti Kuntarekryn (www.kuntarekry.fi) kautta. Hakemukseen tulee liittää opinto- ja työtodistusjäljennökset, CV tai ansioluettelo sekä palkkatoivomus. Määräaika hakemuksille päättyy keskiviikkona 29.1.2020 klo 15:00.

Lisätietoja

http://www.kittila.fi

Tutustu työnantajaan

Kunnanjohtaja Antti Jämsén, puh. 040 745 9830, antti.jamsen@kittila.fi
Perusturvajohtaja Markku Tuunainen, puh. 040 847 6526, markku.tuunainen@kittila.fi

Kittilän kunta
Osoite: Valtatie 15, 99100 Kittilä

Kittilä on reilun kuuden tuhannen asukkaan kaunis, elinvoimainen ja kasvava kunta Tunturi-Lapissa. Suurimpia työllistäjiä kunnan lisäksi ovat Levin matkailualue sekä kultakaivos. Kittilässä on kansainvälinen lentoasema sekä monipuoliset harrastus- ja asumismahdollisuudet.