Perusturvajohtaja - Hangon kaupunki

Haemme johtamiskokemusta omaavaa sosiaali- ja terveysalan ammattilaista

PERUSTURVAJOHTAJAN

viransijaiseksi ajalle 1.12.2020-30.11.2021 nykyisen perusturvajohtajan siirtyessä valmistelemaan alueellista SOTE-toteutusta.

Perusturvajohtaja johtaa perusturvavirastoa, jonka tehtävänä on järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut kaupungissamme. Perusturvalautakunnan alaisuudessa toimii terveyskeskus, iäkkäiden palvelukeskus ja sosiaalipalvelukeskus. Perusturvavirastossa työskentelee noin 200 ammattilaista. Perusturvajohtaja on kaupungin johtoryhmän jäsen.

Valtakunnalliset sosiaali- ja terveystoimen palvelurakenteet uudistuvat. Edellytämme aktiivista osallistumista SOTE-hankkeen valmistelutyöhön ja siihen liittyvien työryhmien työskentelyyn.

Perusturvajohtajan pätevyysvaatimuksena on virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, toimialan tuntemus ja riittävä johtamistaito. Lisäksi tehtävään valittavalta vaaditaan molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Arvostamme innostavaa ja kehittävää johtamisotetta, vahvaa taloudellista ja hallinnollista osaamista sekä hyvää yhteistyökykyä.

Tarjoamme haastavat ja mielenkiintoiset työtehtävät kehittyvässä kaupungissamme.

Hakemus virkaan jätetään 7.12.2020 klo 15.00 mennessä Kuntarekry.fi -sivuston kautta. Myös kirjalliset hakemukset huomioidaan.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkasuhteessa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja kaupungistamme ja perusturvaviraston toimintasääntö löytyvät osoitteesta www.hanko.fi.

Lisätietoja

http://www.hanko.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja virasta antavat perusturvajohtaja Elisabeth Kajander, puh. 0400 280 01, tai kaupunginjohtaja Denis Strandell, puh. 050 464 1014.

Keskushallinto
Osoite: Bulevardi 6, 10900 Hanko

Hanko - Pieni kaupunki meren rannalla

Meren ympäröimä Hanko on Suomen eteläisin kaupunki. Meren, rantojen ja auringon lisäksi kaupunki elää teollisuutensa ja satamansa kautta. Aito kaksikielisyys ja idyllinen pikkukaupungin tunnelma antavat Hangon identiteetille ainutlaatuisen leiman. Olemme savuton kunta.