Skip to main content
test

Vietä lukuvuosi 2023-2024 upeissa puitteissa ja innostuneessa työyhteisössä Kainuun musiikkiopistossa Suomen parhaan työnantajan Kajaanin kaupungin työntekijänä!

Kajaanin kaupungin ylläpitämässä Kainuun musiikkiopistossa on haettavana määräaikainen pianonsoiton päätoimisen tuntiopettajan tehtävä ajalle 10.8.2023-31.5.2024. Tehtävään sisältyy Kainuun musiikkiopiston säestäjänä toimiminen.

Tehtävään sisältyy säestystä ja opetusta yhteensä noin 20-23 viikkotuntia. Lopullinen tuntimäärä sovitaan yhdessä tehtävään valitun kanssa. Opetus ja säestys tapahtuu Kainuun musiikkiopiston päätoimipaikassa Kajaanissa.

Kainuun musiikkiopisto on ilmapiiriltään rento, kannustava ja moderni työpaikka. Meillä työskentelee 40 opettajaa, ja oppilaita on koko Kainuun alueella yhteensä noin 800.

Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja sekä nykyaikaisten opetusvälineiden ja -menetelmien hallintaa.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998 musiikkioppilaitoksen opettajaa koskevien säännösten mukaan.

Tehtävän täyttämisessä otetaan ensisijaisesti huomioon Kajaanin kaupungin lomautusuhan alla olevat työntekijät, lomautettavat ja työnteon keskeytyksen alaiset henkilöt, mikäli he täyttävät tehtävän kelpoisuusehdot.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen OVTES:n mukaisesti. Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ja tulos huumausainetestistä. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti www.kuntarekry.fi. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteella Kajaanin kaupunki, Kirjaamo, PL 133, 87101 Kajaani. Hakuaika päättyy 6.4.2023 klo 15.


ASTU KAJAANIN AIKAVYÖHYKKEELLE

Kajaani sijaitsee keskellä Suomea toimivien liikenneyhteyksien, upeiden vaaramaisemien ja vesistöjen ympäröimänä. Viihtyisää kaupunkiympäristöä kehitetään ja hoidetaan jatkuvasti kuntalaisten iloksi ja hyvinvoinnin lisäämiseksi.

On todistettu, että Kajaanissa vuorokauteen mahtuu 26 tuntia. Viikkojen, kuukausien ja vuosien kuluessa siitä kertyy paljon ylimääräistä aikaa. Aikaa tehdä sitä mitä olet aina halunnut tehdä. Aikaa kasvaa ja unelmoida.

Kyseessä onkin ihan oma aikavyöhykkeensä, jolla on mahdollista toteuttaa asioita, joista monissa kaupungeissa voi vain haaveilla. Kajaanin aikavyöhyke sopii sinulle, joka haluat harrastaa ja nauttia vapaa-ajasta. Toteuttaa itseäsi, saada asioita aikaan työelämässä ja viettää aikaa perheesi kanssa. Täällä sinun ei tarvitse valita tärkeiden asioiden väliltä.

Lue lisää elämästä Kajaanissa: www.kajaani.fi/267

Lisätietoja

https://www.kajaani.fi/kasvatus-ja-koulutus/kainuun-musiikkiopisto/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vt. rehtori Eeva-Maria Nivalainen, puh. 044 421 4368, eeva-maria.nivalainen@kajaani.fi

Lisätietoja

Kainuun musiikkiopisto

Kainuun musiikkiopisto järjestää laajan oppimäärän mukaista musiikin ja tanssin taiteen perusopetusta Kajaanissa, Suomussalmella, Hyrynsalmella, Ristijärvellä, Puolangalla, Paltamossa ja Vaalassa. Meillä on noin 800 oppilasta, 40 opettajaa ja laaja oppiainevalikoima. Olemme yhteisöllisyyttä arvostava, uudistuva ja kehitysmyönteinen oppilaitos. Innostuneessa ja idearikkaassa työyhteisössämme ja rennossa työilmapiirissämme pääset toteuttamaan omia ammatillisia vahvuuksiasi.

Kajaani on 37 000 asukkaan maakuntakeskus Kainuussa. Kajaanissa arki on sujuvaa ja elinkeinoelämä monipuolista. Osaamista löytyy arjen palveluista kansainväliseen huipputasoon.


Osoite: Koskikatu 2, 87200 Kajaani

Sinulle suositellut työpaikat