Pintakäsittelijän toimi - Nokian kaupunki

Pintakäsittelijän toimi - Nokian kaupunki

Nokian kaupungin tilapalveluissa on haettavana 3.10.2019 klo 12.00 mennessä pintakäsittelijän toimi.

Nokian kaupungin konsernipalveluihin kuuluvaan tilapalveluiden rakennusten kunnossapitoyksikköön haetaan ammattitaitoista pintakäsittelijää monipuolisiin työtehtäviin. Edellytämme sinun hallitsevan uudis- ja huoltomaalauksen kaikki työvaiheet vaativista pohjatöistä pinnan viimeistelyyn asti. Arvostamme myös erittäin paljon sitä, jos sinulta löytyy työkokemusta ja ammattitaitoa eri lattiapinnoitteista, kuten muovipäällysteistä. Työn menestyksellinen hoitaminen vaatii oma-aloitteellisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, sekä jämäkkää asennetta työn tekoon.

Kelpoisuusehtona toimeen on soveltuva alan ammattitutkinto tai vähintään 5 vuotta itsenäistä käytännön kokemusta monipuolisista tehtävänkuvaa koskevista töistä. Tehtävässä tarvitset B-ajokortin, ja oman auton käyttömahdollisuus on eduksesi. Arvostamme sinulta löytyviä työturvallisuus- ja tulityökortteja sekä ensiaputaitoja.

Nokian kaupunki tarjoaa sinulle:

-säännöllisen, vähintään TTES:n mukaisen palkan maksettuna 2 viikon välein
-työterveyshuollon ja vakuutuksen
-työvaatteet ja turvavarusteet
-työntekoon tarvittavat työkalut
-tarvittaessa lisäkoulutuksia esim. uusien työmenetelmien

Toimen palkkaus määräytyy Kunnallisen tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimuksen (TTES) mukaan. Työaika on 38,75 h/viikko. Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus (Suomen Terveystalo, työterveys) terveydentilastaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa rakennusinsinööri Janne Karvonen puh. 040 7799 220 (janne.karvonen@nokiankaupunki.fi)

Nokian kaupunki, konsernipalvelut, tilapalvelut
Osoite: Harjukatu 23, 37100 Nokia

Nokia on kasvava, yli 33 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuusperimä. www.nokiankaupunki.fi