Skip to main content
test
Pitsikaupungin joulun koordinaattori - Rauman kaupunki

Pitsikaupungin joulun koordinaattorina vastaat joulun kokonaisuuden koordinoimisesta vuoden 2024 toimenpidesuunnitelman mukaisesti. Joulu on yksi Rauman matkailun vahvoista kärkiteemoista ja tulet työskentelemään osana kaupunkikehitysyksikön matkailutiimiä.

Pitsikaupungin joulun koordinaattorina vastaat joulun kokonaisuuden koordinoimisesta. Joulu on yksi Rauman matkailun kärkiteemoista ja tulet työskentelemään osana kaupunkikehityksyksikön matkailutiimiä. Tehtävässäsi edistät Rauman joulun toteutumista vuoden 2024 toimenpidesuunnitelman ja talousarvion mukaisesti.

Koordinoit ja teet yhteistyötä yritysten, yhteisöjen ja muiden toimijoiden kanssa sekä toimit tuottajana tietyissä toteutuksissa. Toimit myös organisaation sisäisen verkoston koordinaattorina. Huolehdit raportoinnista projektin aikana sekä vastaat budjetin mukaisesta toiminnasta. Työn suunnittelua ohjaa ohjausryhmä.

Työ sisältää myös markkinoinnin suunnittelua ja toteuttamista. Koordinaattori osallistuu käytännön markkinointiviestintätyöhön mm. eri sosiaalisen median kanavissa.

Pitsikaupungin joulua kehitetään Rauman kaupunginhallituksen päätöksellä 5-vuotisstrategian mukaisesti 2021 - 2025. Tavoitteena on tehdä Raumasta valtakunnallisesti ja kansainvälisesti tunnettu joulukaupunki.

Rauman kaupunkistrategian 2022 - 2030 mukaisesti Rauman visiona on olla vahva ja vaikuttava sekä luanikas ja lumoava. Joulun vahvistaminen on osa Rauman kaupunkistrategiaa ja se toteuttaa osaltaan ympärivuotisen houkuttelevuuden lisäämistä lumoavana vierailukohteena ja matkailukaupunkina.

Tehtävä sijoittuu kaupunkikehitys- palvelualueelle. Lähiesihenkilösi on matkailupäällikkö. Palkattava henkilön työskentelytilat tulevat sijoittumaan Rauman kaupungintalolle kaupunkikehitysyksikön tiloihin. Työssä on osittainen etätyömahdollisuus.

Aikaisempiin joulun toteutuksiin voi käydä tutustumassa www.pitsikaupunginjoulu.fi -sivustolla.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto tai soveltuva ammattitutkinto ja/tai riittävä työkokemus tapahtumatuotannosta.

Katsomme eduksesi aiemman kokemuksen työskentelystä monialaisissa yhteistyöverkostoissa ja/tai tapahtumatuotannoissa sekä matkailu- ja/tai markkinointiosaamisen mukaan lukien taitto- ja kuvankäsittelyohjelmien käytön.

Odotamme hakijalta itsenäistä ja aloitteellista työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja, organisointi- ja projektinhallintakykyä ja liiketaloudellista ajattelukykyä. Työskentelet sujuvasti eri sosiaalisen median kanavien kanssa.

Lisätietoja

http://www.pitsikaupunginjoulu.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Irene Villanen, puh. 040-180 9786 tai irene.villanen@rauma.fi.
19.-23.2. välisenä aikana Satu Saarinen, puh. 044-403 7931 tai satu.saarinen@rauma.fi
Hakemuksen jättäminen: Ensisijaisesti sähköisesti järjestelmän kautta (www.rauma.fi/rekry)

Lisätietoja

Rauman kaupunki, Konserninjohto, Kaupunkikehitys

Rauman kaupunki, Konserninjohto, Kaupunkikehitys

Rauma on vetovoimainen noin 39 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 1600 työntekijää. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.

Osoite: Kanalinranta 3, 26100 Rauma


Osoite: Kanalinranta 3, 26100 Rauma

Sinulle suositellut työpaikat