Pk ja lukion yht. uskonnon lehtorin virka - Ilmajoen kunta

Ilmajoen kunnassa on haettavana 1.8.2021

PERUSKOULUN JA LUKION YHTEINEN USKONNON LEHTORIN (032) VIRKA

Jaakko Ilkan koulussa on yksi uskonnon (ev.lut.) lehtorin virka. Viranhaltijan jäätyä eläkkeelle tarvitsemme uuden henkilön hoitamaan tehtävää. Opetus on luokille 7 - 9. Hakijalta vaaditaan kelpoisuuden lisäksi hyviä vuorovaikutus- sekä tieto- ja viestintätekniikan taitoja ja kykyä tulla toimeen nuorten kanssa.

Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on toimitettava hyväksyttävä Ilmajoen kunnan työterveyshuollon lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista sekä on esitettävä lain (504/2002) edellyttämä rikostaustaote.

Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry -järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi. Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollinen, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteeseen Ilmajoen kunta, sivistystoimisto, PL 23, 60801 ILMAJOKI. Kuoren päälle on laitettava sana Hakemus. (Hakemuksia ei palauteta). Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan mahdollisilta haastateltavilta ja niistä tulee jättää kopiot mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

https://ilmajoki.fi/

Tutustu työnantajaan

Sivistysjohtaja Janne Hakala p. 044-4191 280 tai janne.hakala@ilmajoki.fi
Jaakko Ilkan koulun rehtori Ari Rousu p. 044-4191 412 tai ari.rousu@ilmajoki.fi
Ilmajoen lukion rehtori Jouko Peltonen p. 044-4191 400 tai jouko.peltonen@ilmajoki.fi

Ilmajoen kunta, Sivistysosasto, Jaakko Ilkan koulu
Osoite: Ollilantie 3 C, 60800 Ilmajoki

ILMAJOKI on kehittyvä noin 12 300 asukkaan kunta Etelä-Pohjanmaalla Seinäjoen seudulla. Ilmajoki tunnetaan mm. monipuolisista koulutuspalveluista, kulttuurista, urheilusta ja yrittäjyydestä. Ilmajoella on 12 alakoulua ja yläkoulu nimeltään Jaakko Ilkan koulu sekä lukio. Ilmajoelta löytyy luovaa leikkisyyttä, nuijamiesten voimaa ja kättä pirempää tulevaisuuden tekijöille. Entisestä emäpitäjästä on kehittynyt aktiivinen asuinkunta – turvallinen paikka omalle väelle, kunnon kumppani naapureille ja toisenlainen paikka turisteille. Eikä tilastakaan tee tiukkaa, kun horisontissa näkyy Suomen lavein lakeus – Kyrönjoen Alajoki.

Sinulle suositellut työpaikat