test
Planerare - Porvoon kaupunki

Kungsvägens arbetshälsa är ett av Borgå stads kommunala affärsverk. Vår verksamhetsidé är att vara en långvarig kompanjon för företag och företagare i olika skeden av arbetslivet. Våra verksamhetsställen finns i Borgå och i Sibbo. Vi erbjuder en intressant arbetsplats där du har möjlighet att utveckla dig som en del av vårt team.

Kungsvägens arbetshälsa söker en planerare till en ny uppgift från 1.2.2022 eller enligt överenskommelse.

I vårt multiprofessionella team arbetar cirka 26 personer, bland annat företagsläkare och -hälsovårdare, företagsfysioterapeuter och företagspsykologer. Vårt mål är att främja hälsa i arbetet, verksamheten bland de anställda samt arbetstagarnas hälsa och funktionsförmåga.

I planerarens arbetsuppgifter ingår att sköta mångsidiga kommunikations- och marknadsföringsuppgifter, vara administratör för datasystem, arbeta med projekt och att sköta uppgifter som ledningens assistent.

Vi önskar att du har ett självständigt arbetsgrepp, förmåga till problemlösning och teamarbete samt bra inställning till kundbetjäning. Du blir en del av företagshälsovården, där teamarbete utgör grunden för all vår verksamhet. Du är en positiv och kreativ person som aktivt tar tag i saker. Du kan arbeta effektivt och bra också under tidspress.

Du har en lämplig högskoleexamen och utmärkta skriftliga och muntliga kunskaper i finska. Kunskaper i svenska räknas som merit.

Vi erbjuder flexibla arbetstider och möjlighet till distansarbete enligt överenskommelse.

Den uppgiftsrelaterade lönen är 2 851,20 €/månad.

Den som väljs ska uppvisa ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd innan prövotiden tar slut. Prövotiden är sex månader.

Skicka din ansökan senast 27.1.2022 före kl. 15 via länken Sök nu. Vi intervjuar sökande redan under ansökningstiden.

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Ytterligare information ger Heidi Räihä-Jaakola, verkställande direktör, heidi.raiha-jaakola@porvoo.fi, tfn 040 190 3758.

Lär dig mer om oss

Kungsvägens arbetshälsa

Vackra, historiska och samtidigt moderna och pulserande Borgå är en livskraftig hemstad med över 50 000 invånare, som växer och utvecklas starkt. Här arbetar vi varje dag vi tillsammans för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och det centrala läget som metropolområdets östra centrum är hemligheten bakom stadens dragningskraft. Som den största arbetsgivaren i Östra Nyland sysselsätter Borgå cirka 3 500 personer.

Det är viktigt för oss att var och en känner sig uppskattad. Ett meningsfullt arbete är grunden för vår personals välbefinnande. Vi uppmuntrar aktivt var och en att utveckla det egna kunnandet och arbetsbeskrivning. Hos oss hittar var och sin drömarbetsplats. Välkommen till Borgå – här gör människorna staden.


Adress: Teknikbågen 1 A, 06100 Porvoo
Borgå stad - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat