Planläggare - Porvoon kaupunki

Planläggare - Porvoon kaupunki

Borgå har framgång, växer och utvecklas genom att göra saker tillsammans i en öppen och inspirerande atmosfär.

Stadsplaneringen söker nu en planläggare till ordinarie anställningsförhållande från 1.8.2019 eller enligt överenskommelse.

Planläggaren deltar i expertgruppens beredningsarbete i stadsplaneringsenheten och utarbetar detaljplaner i samarbete med planerare. Projekt för utveckling av centrumet tillhör planläggarens arbetsuppgifter.

Vi förutsätter att du har lämplig högskoleexamen. Tidigare erfarenhet av att utarbeta detaljplaner samt goda språkkunskaper och kännedom av planeringsprogram räknas som merit. Lönen fastställs enligt kommunala arbetskollektivavtalet för teknisk personal. Vi värdesätter stort intresse för stadsplaneringsuppgifter och god social kompetens.

Den som väljs till arbetet bör uppvisa ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd innan prövotiden tar slut. Prövotiden är 6 månader.

Adress: Stadsplaneringen, Krämaretorget B, III vån.

Skicka din ansökan senast 27.5.2019 kl. 15.00 via länken Sök nu!

Lisätietoja

http://www.borga.fi/planlaggning-1

Ytterligare information ger stadsplaneringschef Dan Mollgren, dan.mollgren@porvoo.fi , tfn 040 623 2614.

Stadsplanering
Osoite: Borgå

Vackra och historiska Borgå är en stad som hela tiden växer och utvecklas. Borgå är också drömmarnas hemstad för över 50 000 invånare.
Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och läget som metropolområdets östra centrum gör vår stad till en lockande arbetsplats och bostadsort.
Borgå stad sysselsätter ca 3 500 personer i mångsidiga uppgifter och är den största arbetsgivaren i östra Nyland. Vi satsar på våra anställdas välbefinnande, erbjuder mångsidiga motionsmöjligheter och uppmuntrar våra anställda att utveckla sina egna kunskaper och arbetsuppgifter. Borgå stad är en rökfri arbetsplats.
Sök till oss. Människorna gör staden!

Tutustu työnantajaan