Planläggningsarkitekt - Kemiönsaaren kunta

Planläggningsarkitekt - Kemiönsaaren kunta

Vi söker dig planläggningsarkitekt eller planläggare till vår planläggningsenhet. Vill du vara med och utveckla Kimitoön till en ännu bättre kommun att bo, leva och verka i? Då är du den person vi söker.

Planläggningsenheten ansvarar för planläggningen inom kommunen. Du kommer i praktiken att delta i nätverk kring fysisk planering, både internt och externt. Vi kan erbjuda dig varierande och utmanande arbetsuppgifter i en trevlig arbetsmiljö. Du kommer in i ett team med trevliga arbetskamrater, men bör också klara av att arbeta självständigt.

Du kommer att bereda planläggningsfrågor omfattande både detalj- och generalplaner samt ansökningar om undantag och då det är fråga om område i behov av planering. Du kommer att vara kommunens kontaktperson gentemot våra planläggningskonsulter, regionala myndigheter och markägare.

Vi förväntar oss att du har högskoleexamen med insyn i samhällsplanering eller motsvarande. Du är som person engagerad, kan förankra idéer och har lätt för att samarbeta. Du har tillräckliga kunskaper i de båda inhemska språken, såväl skriftliga som muntliga. Erfarenhet av kommunalt planeringsarbete är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

Om du blir vald ska du före tillträdandet uppvisa ett godkänt läkarintyg över ditt hälsostillstånd. Prövotiden är fyra månader. Vi hjälper dig gärna att hitta en trevlig bostad!

Läs mer

http://www.kuntarekry.fi
http://www.kimitoon.fi

Närmare information får du av tf. tekniska chefen Jonas Pomrén, tf. 050 520 5909, 8.7.-12.7.2019 kl 9:00-15:00 och av tillsynschef Dan Renfors, tf. 040 350 3579, 5.8.-9.8.2019 kl 9:00-15:00.

Kemiönsaaren kunta
Adress: Vretavägen 19, 25700 Kemiö

Kimitoön är en framåtsträvande, tvåspråkig skärgårdskommun med 6 700 invånare. Framtida livskraft och välmående invånare är vårt gemensamma uppdrag. Vi tror på ett öppet, aktivt och utvecklande arbetssätt. Personalens välbefinnande är något som vi tar på allvar - våra cirka 600 anställda rankar årligen sin arbetstrivsel högt.
Vi ligger ca 50 min från Åbo och 1 h 45 min från Helsingfors, mellan Hangö och Pargas.

Mer om arbetsgivaren