Skip to main content
test
PMO-asiantuntija - 2M-IT

PMO tiimimme kasvaa ja etsimme rentoon ammattilaisten porukkaan vahvistusta!

Etsimämme asiantuntija tulee vastaamaan projekti- ja ohjelmanjohtamisprosessista, salkkuraportoinnista ja niihin liittyvistä kehitystehtävistä. Tehtävässä on sidokset myös muihin projektin elinkaaren prosesseihin aina hankinnasta jatkuviin palveluihin. Myös näiden rajapintojen kanssa työskentely liittyy tiiviisti arkeesi.

PMO asiantuntijana olet projektihenkilöstön vahvana tukena, ylläpidät projektisalkun lisäksi projektikäytänteitä sekä osallistut kehittämiseen yhdessä muiden tiimin asiantuntijoiden kanssa. Olet projektipäälliköiden tukena myös erilaisten projektien ja ohjelmien suunnittelussa ja johtamisessa.

Työ on monipuolista, vaihtelevaa ja vastuullista. Siinä menestyminen edellyttää vahvaa osaamista projektijohtamisesta, prosesseista, IT-ympäristöistä ja työkaluista. Yhteistyö- sekä neuvottelutaitoisi ovat rautaa. Tulet osaksi PMO-tiimiä, jossa jokaisella on omat vastuualueensa ja selkeät roolit.


Tehtävänkuvaan kuuluu:

• Projektinjohtamisprosessin ylläpito ja kehitysvastuu
• Projektitoiminnan laadun seuranta ja katselmoinnit
• Power BI-raportoinnin kehittäminen
• Ohjelma- ja projektipäälliköiden tukeminen ja ohjaaminen
• PMO toiminnan kehittäminen ja palvelun rakentaminen
• Ohjelma- ja projektipäälliköiden perehdytys


Tehtävässä edellytetään:

• Projektihallinnan työkalujen tuntemusta ja kyvykkyyttä projektitoiminnan kehittämiseen
• Kokemusta prosessien kehittämisestä ja ylläpidosta
• Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (AMK tai yliopisto )
• Työkokemusta ICT-projektien vetämisestä vähintään 3 vuoden ajalta

Laatujärjestelmien tuntemus ja PowerBI osaaminen katsotaan eduksi tässä tehtävässä.

Toivomme Sinulta löytyvän aikaisempaa kokemusta julkishallinnon toimintaympäristössä toimimisesta sekä erilaisten ohjelmien vedosta. Tehtävistä kaksi on vakituista ja yksi perhevapaan sijaisuus.

Tarjoamme sinulle tehtävän merkityksellisten asioiden parissa. Tukenasi on osaava ja mukava tiimi, jossa on tekemisen meininki positiivisella otteella. Meillä on käytössä joustava työaika sekä etätyömahdollisuus roolien niin salliessa. Tarjolla on loistavat mahdollisuudet urakehitykseen oman ammattitaidon, kiinnostuksen ja osaamisen kasvun myötä. Näiden lisäksi etuina on ePassi, lounasetu, hyvä työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus.

Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluina, johon valitut kutsutaan sähköpostitse. Käymme hakijoita läpi koko prosessin ajan, älä siis jää odottamaan viimeistä hakupäivää. Käytämme Kuntarekryä rekrytointiportaalinamme. Ota siis hetki aikaa ja täytä sinne hakemuksesi. Toivomme kuulevamme sinusta jo pian!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tia Melava +358400453177, tia.melava@2m-it.fi
Johanna Andersson +358442231509, johanna.andersson@2m-it.fi

Lisätietoja

2M-IT, Ratkaisupalvelut, Sote Integraatio -yksikkö

Olemme siellä, missä ihmiset asioivat ja missä ihmisten hyvinvointia tuetaan

Me 2M-IT:läiset työskentelemme Suomen suurimmassa julkisomisteisessa sote-ict-yhtiössä ja haluamme rakentaa hyvinvoivaa sekä menestyvää Suomea. Keskeisimmät palvelumme ovat sote-ammattilaisjärjestelmien tuotannon aikaiset palvelut, modernit infrapalvelut, projektitoiminta ja kehittäminen.

Asiantuntijaorganisaatiomme vahvin lenkki ovat ihmiset. Yhteisöllinen ja rento osaamisen ilmapiiri siivittävät meillä vaativaa asiantuntijatyötä tekevät ammattilaisemme kasvamaan entisestään ja löytämään parhaat ratkaisut asiakkaillemme. Yhdessä olemme enemmän ja parempia.

Yrityksessämme työskentelee noin 700 terveydenhuollon ja ict-alan ammattilaista ja lisää osaajia haetaan aina tilanteen sekä tarpeen mukaan. Tule työskentelemään moniammatilliseen työyhteisöömme ja luomaan kanssamme Suomeen huomisen hyvinvointia.

2M-IT - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat