test
Porin Perusturvan sijaisuudet - Porin kaupunki

Porin perusturvakeskuksessa on tarjolla sekä lyhyt- että pitkäaikaisia sijaisuuksia sairaanhoitajille, lähihoitajille, sosiaaliohjaajille, sosiaalityöntekijöille, fysioterapeuteille, suuhygienisteille, hammashoitajille sekä sotealan opiskelijoille. Palvelualueemme muodostuu terveys- ja sairaalapalveluista, vanhuspalveluista sekä sosiaali- ja perhepalveluista.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto ja lain 559/94 mukainen laillistus tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus (817/2015). Toisen asteen tutkinnon suorittaneilta edellytämme, että tiedot löytyvät Valviran rekisteristä. Opiskelijoilta edellytämme, että opinnoista on suoritettu 2/3, jotta voi toimia opintojaan vastaavassa tehtävässä.

Vaaditut todistukset: Tutkintotodistus ja ammatinharjoittamislupa (Valvira), opiskelijoilta opintorekisteriote
Tehtävässä toimiminen edellyttää tartuntalain (1227/2016) 48§ mukaisen työntekijän rokotussuojan ehtojen täyttymistä.

Täytä sähköinen hakemus huolellisesti, siitä muodostuu CV. Tallenna hakemuksesi liitteeksi todistukset tutkinnoistasi ja lääkeluvistasi ym. Jos olet opiskelija, tallenna liitteeksi oppilaitoksen leimalla varustettu viimeisin opintosuoriteote.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 1852, 044 701 9989 ja 044 701 3421 tai rekry@pori.fi

Lisätietoja

http://www.pori.fi/sosiaali-ja-terveys

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytointiassistentti Eija Koskela p. 044 701 3421
Rekrytointiassistentti Tiina Limnell p. 044 701 9989
Henkilöstöassistentti Arja-Leena Kukkola p. 044 701 1852
Perusturvan henkilöstösuunnittelija Anne-Marie Korsgrund-Rauvola p. 044 701 3418

Lisätietoja

Porin Perusturva

Me perusturvassa edistämme ja tuemme kuntalaisten kokonaisvaltaista hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta Porin, Ulvilan ja Merikarvian alueella. Toimintamallimme perustuu väestön palvelutarpeeseen, ennaltaehkäisyyn ja moniammatilliseen työskentelyyn. Tavoitteenamme on tarjota palveluita, joihin on helppo hakeutua, ja tarvittaessa palvelut tuodaan ihmisille kotiin. Hyvä johtaminen, motivoiva työyhteisö, vahva tahto ja tekemisen meininki vievät meitä kohti tavoitettamme. Tarjoamme työtehtäviä, jotka haastavat ihmiset tekemään parhaansa ja kehittymään. Nyt tarvitsemme sinua. Porin kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: 28100 Pori

Sinulle suositellut työpaikat