test

Potilaskuljettajien sijaisuuksia, Yhteispäivystys

Hakuaika päättyy  31.12.2023 14:00

Haemme potilaskuljettajia eri pituisiin sijaisuuksiin yhteispäivystykseen

Kiinnostaako työskentely Yhteispäivystyksessä? Oletko kenties opiskelija, joka haluaa päästä akuuttihoitotyön äärelle? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi päivystyspotilaan hoitopolkua sekä seuraamaan akuuttihoitotyötä yksikön sisällä ja toimimaan tiiviissä yhteistyössä eri yksikköjen kanssa. Tarjoamme sinulle mukavan ja ammatillista kehittymistä tukevan työyhteisön.

Yhteispäivystyksessä on tarjolla lähihoitajalle tai hoitoalan tai lääketieteen opiskelijalle määräaikaisia, eri mittaisia sijaisuuksia potilaskuljettajan työtehtävistä. Mahdollisuus on myös työskennellä osa-aikaisesti opiskelujen ohessa.
Potilaskuljettajan työtehtäviin kuuluvat asiakas- ja potilaskuljetustyö sekä avustava hoitotyö ja muita määriteltyjä työtehtäviä yksikössä.

Sinulta odotamme oma-aloitteisuutta, reippautta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja joustavuutta. Lisäksi arvostamme itsenäistä työskentelyotetta, motivoitunutta ja tunnollista asennetta työhön sekä asiakaspalveluhenkisyyttä ja sopeutumista äkillisesti muuttuviin tilanteisiin. Työ on kaksivuorotyötä, myös viikonloppuisin.

Kelpoisuusehtona tehtävään on lähihoitajan tutkinto tai sairaanhoitaja-, lähihoitaja- sekä lääketieteen opintoja suorittavat.

Tehtävät on määräaikaisiä ja täytämme tehtäviä sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytäthän hakemuksesi pian.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Osastonhoitaja Anne Saarela
puh. 050 474 8865
Osastonhoitaja Saija Holkko
puh. 050 474 5398
Palveluesimies Marja Isosaari
puh. 050 474 2400
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@hyvaep.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000.

Tutustu työnantajaan